KIZILTEPE`DE ELEKTRİK SORUNU KRİZE DÖNÜŞÜYOR!

Mardin`in en büyük ilçesi Olan Kızıltepe ilçesinde Elektirik kesintileri vatandaşı çileden çıkartmaya devam ediyor.Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar Dedaş?ın son dönemlerde yaptığı Elektrik kesintilerine yönelik yazılı bir yazılı a

Mardin 26.04.2015 15:08:56 0
KIZILTEPE`DE ELEKTRİK  SORUNU KRİZE DÖNÜŞÜYOR!

Mardin'in en büyük ilçesi Olan Kızıltepe ilçesinde Elektirik kesintileri vatandaşı çileden çıkartmaya devam ediyor.Kızıltepe Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh Çakar Dedaş’ın  son dönemlerde yaptığı Elektrik kesintilerine yönelik yazılı bir yazılı açıklama yaptı.

Menduh Çakar  yaptığı yazılı açıklamasında şunları söyledi:

Halk normal elektrik parasını ödüyor, kaçak kullanıyorsunuz diyorlar; cezayı kesiliyor halk bununda parasını ödüyor halk daha ne yapsın hala bu çile devam ediyor.Halkı bezdiren halkı perişan eden Dedaş’ın bu keyfi uygulamaları kabullenemez diyen Çakar şöyle devam etti;

Sanki bu kesintiler zorunluymuş  gibi gösterip halkı kandıramaya kalkıyor. Halkı bu tür kesintilere karşı alıştırmaya kalkıyor. Halkın sabrı bir yere kadardır sırası gelince sabır dinlemez gereğini yapar sırası geldiğinde bu halk hakkını araya bilir gerektiği zaman eylem yaptı gerektiği zaman yürüyüş yaptı gerektiği zaman açıklamalar yapıldı durumu tüm üst düzey yetkililere ilgililere iletildi..

Ama maalesef Dedaş halen ıslah olmamış bu halkı ciddiye almıyor. Halka karşı hala art niyetini devam etmektedir.

Gün gelmiyor ki her mahallede saatlerce kesinti yapılıyor. Bazen de gün boyu kesinti yapıp onarım güya yeni trafolar takılıyor, bu sürekli devam edip gidiyor.Önümüzde  yaz geliyor sulamalar olduğu zaman da bu daha da baş gösterecektir.

Sağlıklı iyi niyetle bu halkı ciddiye alıp bir çözüm getirilmese bu olumsuzluklar devam edecektir.Ama Dedaş bunu iyi bilsin anlamalı ki bu halk sabırlıdır sırası gelince hakkını söke söke alabilir. Onun için bir an evvel bu sorun giderilmeli, yoksa ilerde yapılacak herhangi bir eylem yürüyüş ve açıklamalarda olan her hangi bir olumsuz olaylarda Dedaş sorumludur.

Şimdiden tüm yetkililere ve ilgililere  saygıyla duyurulur dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00