KIZILTEPE`DE OYNANAN TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL 2.LİG MAÇINDA DOSTLUK KAZANDI

Kızıltepe Atatürk kapalı spor salonunda tekerlekli sandalye basketbol 2.liginde oynanan maçta Kızıltepe Engelliler Gücü Spor Kulübü, Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübünü 75-56 yendi.

Mardin 4.12.2016 22:15:25 0
KIZILTEPE`DE OYNANAN TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL 2.LİG MAÇINDA DOSTLUK KAZANDI

  Kızıltepe Atatürk kapalı spor salonunda tekerlekli sandalye basketbol 2.liginde oynanan maçta  Kızıltepe Engelliler Gücü Spor Kulübü, Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübünü   75-56 yendi.

 

Müsabakaya kötü başlayan ev sahibi ekip,Kızıltepe Engelliler Gücü Spor Kulübü,

 

1.periyodu 18-14

 

2.periyodu 36-32

 

3.periyodu 56-44 önde bitirerek maçın son periyodu olan 4.periyodunda fark açmayı başararak  maçı  75-56 kazanmayı bildi.

 

puan durumu.jpg görüntüleniyor

 

MAÇ  sonunda Artuklu Haber'e açıklama yapan Kızıltepe Engelliler Gücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yusuf Taşkın “ Takımımız müsabakaya kötü başladı.çekişmeli geçen müsabakada her  4 periyodu önde bitirdik.ve müsabakayı 75-56 kazanmayı bildik..ligde yolumuza devam etmek ve üst sıralara çıkmak için önemli bir engeli daha aşmayı başardık..11 aralık tarihinde  Çanakkale deplasmanına gideceğiz ve kulüp olarak zor günler geçiriyoruz.Bugün müsabakayı izlemeye gelen çok sayıda taraftarımız,MTDF yönetiminden Başkan Sayın Lokman Kılıç ,Müsiad Mardin Şubesi başkanı Sayın Nurettin Kasap ve yönetimine ayrıca tüm maçlarımızda yanımızda olarakbize destek veren  değerli muhtarımız sayın Fasih Koyun’a teşekkür ediyoruz.”dedi.

 

Başkan Yusuf Taşkın sözlerine şöyle devam etti;''Bugün her iki takıma ev sahipliği yapan,müsabaka boyunca takımımızı yalnız bırakmayan ve müsabaka sonunda her iki takımı yemekte ağırlayan Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Sayın Mehmet Şahin’e şükranlarımızı sunuyoruz.''Dedi.

 

Yemekte bir  kısa bir konuşma yapan Kızıltepe Ticaret Borsası Yönetim Kurulu başkanı Mehmet ŞAHİN, Kızıltepe Engelliler Gücü ve Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübünü burada ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

Başkan Şahin Konuşmasında “Sizler birer engelli değil, Spor yaparak yarattığınız farkındalık ile  Engelli olmanın hayata küsmek değil, onunla barışmak ve sosyalleşmek olduğunu herkes gösteriyorsunuz''Diyen  Başkan ŞAHİN, sporun hiçbir şekilde engel tanımadığını dile getirdi. Bu sportif faaliyetler bunu gerektirdiğini topluma bunu kazandırdınız iyi varsınız diyorum”dedi Kızıltepe Engelliler Gücü ve Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü kulüp yetkilileri Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Mehmet ŞAHİN’e göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ettiler.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% 0,05
  • EURO

    34,76% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2440,55% 0,35
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00