KIZILTEPE İLÇESİ AK PARTİ BİNASINA PKK SALDIRISI 3 POLİS YARALI

Mardin`in Kızıltepe ilçesi Ak Parti ilçe Binası ile Polis Bina önündeki Polis noktasına PKK Militanları tarafından ateş açıldı.

Mardin 30.10.2016 21:48:18 0
KIZILTEPE İLÇESİ AK PARTİ BİNASINA PKK SALDIRISI  3 POLİS YARALI

Mardin'in Kızıltepe ilçesi Ak Parti ilçe Binası ile Polis Bina önündeki Polis noktasına PKK Militanları tarafından ateş açıldı.

 

Akşam saatlerinde Ak Parti Kızıltepe ilçe binasına Bombalı saldırı düzenleyen PKK mensupları,Bina önünde bulunan polis noktasına da uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

 

PKK'lı teröristlerin açtığı ilk ateş sırasında 3 Polis'in yaralandığı öğrenildi.Saldırının ardından olay yerine çok sayıda Güvenlik Güçleri ile  Ambulanslar sevk edildi.

 

Yaralı Polisler,Ambulanslarla,Kızıltepe Devlet hastanesine kaldırıldı.Yaralı polislerin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.Parti binasında hasar oluştuğu öğrenildi.Olay sonrasında Güvenlik güçleri tarafından saldırıyı gerçekleştiren PKK Mensuplarının yakalanması için,Operasyonlar düzenlendiği   bildirildi.

 

Ak Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dğndar saldırıya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

''Kızıltepe İlçe Teşkilatımıza uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Yapılan alçakca saldırıyı kınıyorum. Hain saldırı demokratik siyaset alanına yapılan bir saldırıdır.Tum teşkilat üyelerimize geçmiş olsun dileğimi iletiyorum.Ak Parti Mardin Ailesi olarak kimsenin bizi yolumuzdan yıldıramayacağını halkımızın bilmesini tekrar belirtmek istiyorum. 
 

Düzenlenen bu alçak saldırıda yaralanan polislerimize acil şifalar diliyorum''Dedi.

 

Ak Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı PKK tarafından Ak Parti Kızıltepe ilçe binasına ve Polis noktsasına yaptıkları silahlı ve Bombalı saldırıyı kınayarak şunları söyledi;

 

''Kızıltepe İlçe Teşkilatımıza uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Siyasetin dilinde şiddete ve zorbalığa asla yer yoktur. Yapılan alçakca saldırıyı kınıyorum. Hain saldırı milletimizin iradesine yapılan bir saldırıdır. Teröristler unutmamalıdır ki kahraman milletimiz kendi iradesi üzerine oynanan kirli oyunlara asla geçit vermeyeceğini 15 Temmuz'da göstermiştir. Asla hain emellerinize ulaşamayacaksınız.


Kızıltepe İlçe Teşkilatımıza düzenlenen alçak saldırıda yaralanan polislerimize acil şifalar dilerim.'' Dedi.

 

Ak Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu'da yaptğı açıklamasında silahlı saldıryı  şiddetle kınayarak şunları söyledi;

''AK Parti Kızıltepe ilçe teşkilatımıza yapılan bombalı ve uzun namlulu terörist saldırıyı kınıyor, saldırıya karşı ateşle cevap veren ve yaralanan polislerimize acil şifalar diliyorum. Halkımız teröre boyun eğmeyecek ve özgürlüğünü teröre ve şiddete kurban etmeyecektir.''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00