KIZILTEPE İLÇESİNDE BAYRAMLAŞMA SEVİNCİ

Mardin`in Kızıltepe ilçesinde Kurban Bayramı münasebetiyle, Öğretmen evinde bayramlaşma töreni düzenledi. Saat 11.00?da düzenlenen törende Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ burada vatandaşlarla bayramlaştı.

Mardin 5.09.2017 18:59:59 0
KIZILTEPE İLÇESİNDE BAYRAMLAŞMA SEVİNCİ

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Kurban Bayramı münasebetiyle, Öğretmen evinde bayramlaşma töreni düzenledi. Saat 11.00’da düzenlenen törende Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ burada vatandaşlarla bayramlaştı.

 

Herkes ile tek tek tokalaşarak bayramlarını  kutlayan Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ: “Birlik ve beraberliğimizin güçlendiği toplumsal yardımlaşmanın ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı Kurban Bayramı’na kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Kurban Bayramı’nın öncelikle milletimize ve tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Hepinizin Kurban Bayramı kutlu olsun.” dedi. İ

 

lçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kızıltepe Devlet Hastanesini ziyaret etti. İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek vatani görevini yerine getiren askerler ile tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.

 

      İlçe Jandarma Komutanlığının ardından Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ Kızıltepe Devlet Hastanesini ziyaret ederek burada da hastalarla da bayramlaştı. Kızıltepe Devlet hastanesinde yatan hastaları  unutmayan Kaymakam Ahmet ODABAŞ hastanede yatmakta olan hastalarla birebir ilgilendi. Kendileriyle yakından ilgilenen ve kendilerini bayram günü unutmayan hastanede yatmakta olan hastalar Kaymakam-Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ’a teşekkürlerini iletti. Kaymakam Ahmet ODABAŞ daha sonra Kızıltepe Devlet Hastanesi baştabip odasına geçerek burada  bayram ziyaretlerini tamamladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78