KIZILTEPE KAYMAKAMI ODABAŞ DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ Down Sendromlu çocukların yüzlerini güldürdü.

Mardin 5.09.2017 19:39:53 0
KIZILTEPE KAYMAKAMI ODABAŞ DOWN SENDROMLU ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kızıltepe  Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ  Down Sendromlu çocukların yüzlerini güldürdü.

 

 

Kızıltepe Belediyesi  Kurban Bayramında Down Sendromlu gençleri unutmadı onlar için bayramlık hazırladı. Kızıltepe Kaymakamı  vr Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ’ın talimatıyla mardinmasa Kızıltepe ekibi Bayram  öncesinde Down Sendromlu ççeocukları ziyaret ederek onlara uygun bayramlık almak için beden ölçülerini aldı. Ardından alınan bayramlıklar ODABAŞ’ın talimatıyla mardinmasa Kızıltepe ekibi tarafından yaş gruplarına ve cinsiyetlerine göre içerisinde gömlek, pantolon, tişört ve ayakkabı bulunan hediye paketleri Down Sendromlu gençlere  verildi. 7-21 yaş aralığındaki 24 Down Sendromlular bayramı Kaymakam Odabaş'ın hediye ettiği yeni kıyafetleriyle karşıladı.

 

     Down Sendromlu gençlerin  aileleriyle de yakından ilgilenen Kızıltepe Masa ekibi   onlarla sohbet edip sorunlarını, şikayetlerini ve taleplerini de dinlemeyi ihmal  etmedi.  Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ’ın selamlarını iletip, kendisinin her zaman yanlarında olacağını belirtti.

   

 Çocuklarının yüzlerini güldüren Kaymakam Belediye Başkan Vekili Ahmet ODABAŞ tarafından gönderilen Kızıltepe Masa ekibini   sıcak karşılayan aileler belediyenin yaptığı çalışmalardan memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.  

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07