KIZILTEPE KAYMAKAMI ODABAŞ?TAN ZAHİRECİLERE ZİYARET

Kızıltepe ilçe Kaymakamı Ahmet Odabaş Hububat Ticaret Merkezini ziyaret etti.

Mardin 14.02.2017 21:19:11 0
KIZILTEPE KAYMAKAMI ODABAŞ?TAN ZAHİRECİLERE ZİYARET

Kızıltepe ilçe Kaymakamı Ahmet Odabaş Hububat Ticaret Merkezini ziyaret etti.

 

Kısa bir süre önce Kızıltepe İlçe Kaymakamlığına ve Belediye Başkan vekilliğine atanan Ahmet Odabaş beraberinde İlçe jandarma komutanı Yarbay Koray Süer ve ilçe Emniyet Müdürü Aykut  Çetinkaya ile birlikte Kızıltepe Hububat Ticaret Merkezini ziyaret etti.

 

Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter ve zahireci esnafları tarafından karşılanan Kaymakam Ahmet Odabaş yaklaşık iki saat kaldığı Hububat Ticaret merkezinde esnafları tek tek ziyaret edip, hal, hatırlarını sorup, yakından ilgilendi.

 

Hububat Ticaret Merkezinde incelemelerde bulunan Kaymakam Odabaş Hububat Merkezi hakkında Zahireciler Derneği Başkanı Mehmet Şerif Öter’den detaylı bilgi aldı. Kaymakam Odabaş Burada yaptığı açıklamada “Zahireci esnafların birlik beraberliği ve dayanışmalarıyla muhteşem bir eser ortaya çıkarmışlar. Hububat Ticaret Merkezi aynı zaman büyük bir istihdam alanıdır. Kaymakamlık ve Belediye olarak Hububat ticaret merkezinin yol ve çevre eksikliklerinin biran önce giderilmesi için talimat verildiğini, üreten sektörlere önem verdiklerini ve bu anlamda zahireci esnaflarımıza verdiğimiz önemin bir göstergesi olarak bu gün Hububat ticaret merkezini ziyaret ettiklerini “söyledi.

 

Kızıltepe Zahirecileri ve Hububat Ticaret merkezi Başkanı Mehmet Şerif Öter “Sayın Kaymakamımızın ziyareti bizleri mutlu etmiştir. Hububat Ticaret Merkezimizin ve üç bin kişilik Mardin’in ikinci büyük camimizin yol ve çevre düzenlemesiyle ilgili bazı eksikler vardı. Bunların giderilmesi için Sayın Kaymakamımız gerekli talimatları verdiler. Önceden başlayan yol tamir çalışmaları devam ediyor.  Sayın Kaymakamımıza İlgi ve ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. “Dedi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 


38.7° / 26.8°
  • BIST 100

    10771,40%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79