KIZILTEPE SINAV KOLEJİ ÖĞRENCİ ALIMLARINA BAŞLADI

İlk kez Ankara`da faaliyet göstermeye başlayan ve bugün ülke genelinde yaygın, öncü ve örnek bir kurum olarak saygın bir marka haline gelen Sınav Eğitim Kurumları,Kızıltepe Koleji çok kısa bir sürede inşaatı tamamlanarak 2018-2019 Eğitim ve Öğretim döne

Mardin 18.08.2018 09:38:32 0
KIZILTEPE SINAV KOLEJİ ÖĞRENCİ ALIMLARINA BAŞLADI

 


İlk kez Ankara'da faaliyet göstermeye başlayan ve  bugün ülke genelinde yaygın, öncü ve örnek bir kurum olarak saygın bir marka haline gelen  Sınav Eğitim Kurumları,Kızıltepe Koleji çok kısa bir sürede inşaatı tamamlanarak 2018-2019 Eğitim ve Öğretim döneminde ilk öğrencileri okutmaya başlayacak.

 

Türkiye'de eğitim alanında bir çok başarıya imza atan SINAV EĞİTİM KURUMLARI’na bağlı olan Üniversiteye hazırlık kursundan sonra; yeni inşaatı tamamlanan SINAV KOLEJİ  KIZILTEPE’de de hizmet vermeye başlıyor.. 8 ay önce temeline başlanan Kızıltepe SINAV KOLEJİ tefrişatı da tamamlanarak 2018-19 Eğitim ve Öğretim döneminde öğrenci alımına başladı.

Görüntünün olası içeriği: Abidin Aslan, oturuyor

Kızıltepe Sınav Koleji   Müdürü Abidin Aslan Artuklu Haber'e yaptığı açıklamada;

 

 

''Türkiye'de eğitim alanında bir çok başarıya imza atan SINAV EĞİTİM KURUMLARI’na bağlı olan Üniversiteye hazırlık kursumuzdan sonra; SINAV KOLEJİ olarak da KIZILTEPE’de de hizmet vermeye hazırız. 8 ay önce temeline başladığımız SINAV KOLEJİ’mizi bitirmiş bulunmaktayız.

 

Türkiye’nin en donanımlı kampüslerinden birini halkımızın hizmetine sunmanın gururunu yaşıyoruz. Kızıltepe sınav kolejinin ruhsatını (onayını) almış bulunmaktayız. Bu güzel (mutlu) haberi siz değerli dostlarımızla paylaşmaktan büyük kıvanç duyarız.

 

Kolejimizin kısa bir sürede hazır olmasında en büyük katkısı olan başta Yönetim Kurulu Başkanımız Abdurrahim Geze’ye, inşaatta ter döken bütün ekiplere, iç donanımda emeği olan bütün ekiplere,Her an kahrımızı çeken sınav genel merkezindeki bütün arkadaşlarımıza ve manevi destek olan herkese çok teşekkür ederiz. Bütün halkımızı çay eşliğinde kampüsümüzü gezmeye bekliyoruz.''dedi.

 

Kızıltepe Sınav Koleji 49 derslikten ,Anaokulu ilkokul ortaokul Anadolu Lisesi ve Fen Lisesinden Oluşuyor

 1152 Öğrenci sayısı  kapasiteli  olan Kolej ,Yaklaşık 20 milyon yatırım  ile 12500 metre kare alanda  inşaa edildi.

Konferans salonu, kapalı spor salonu ,uzay gözlem evi ,açık hava sahaları, sıcak soğuk yüzme havuzu ,kapalı açık spor salonları ,hayvanat bahçesi, oyun park alanları ,hobi bahçesi, tenis kortu ,halı saha,okçuluk alanı ,buz pisti ,piyano odası, bulunan Kılej de öğrencilerin her türlü sosyal faaliyeti düşünülerek dizayn edildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 

 


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07