Kadıköy Belediyesi?nden Yerel Seçimlere Engelsiz Ulaşım Hizmeti
Kadıköy Belediyesi, 31 Mart Pazar günü yapılacak 2019 Türkiye Yerel Seçimleri?nde ulaşım engeli bulunan yaşlı, hasta ve engelli vatandaşların kolaylıkla oy kullanabilmesi için ?engelsiz ulaşım? hizmetini devreye soktu.
Kadıköy Belediyesi, 31 Mart Pazar günü yapılacak 2019 Türkiye Yerel Seçimleri’nde ulaşım engeli bulunan yaşlı, hasta ve engelli vatandaşların kolaylıkla oy kullanabilmesi için ‘engelsiz ulaşım’ hizmetini devreye soktu.
Seçim günü 09.00-17.00 saatleri arasında verilecek olan servis hizmeti için 28 Mart Perşembe saat 23:30’a kadar Kadıköy Belediyesi’nin web sitesinden online ya da 444 55 22 nolu telefonundan kayıt yaptırmak gerekiyor. Kadıköy Belediyesi ambulans ve özel araçlarla, eğitimli sağlık personeli eşliğinde engelli ve yaşlı vatandaşları evlerinden alıp oy kullanacakları sandıklara götürecek. Vatandaşlar oylarını kullanmalarının ardından yeniden evlerine bırakılacak.
10.3° / 8.3°
İLGİLİ HABERLER
-
1
GÖKHAN ÇELİK;''TURİZM'DEN ŞİKAYET ALAN İLLERİN BAŞINDA MARDİN GELİYOR''
-
2
Mardin'in Artuklu İlçesinde Büyük Asfalt Seferberliği
-
3
Çolakoğlu Metalurji Spor Kulübü’nden Madrid Büyükelçiliği’ne Anlamlı Ziyaret
-
4
Başkan Akgün Kanal 23'te 'Melisa İle Yaşama Dair' Programına Konuk Oldu
-
5
ASOF'tan Türkiye Genelinde Su Kaynakları Temizlik Hareketine Çağrı
-
6
Hilvanlı Öğrencilerin Sinema Heyecanı
-
7
DOĞAN BEKİN; “YİTZHAK KROİZER’İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK NEFRET SÖYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
-
8
KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİSİ ABD SİYAH ÇELENK BIRAKILARAK PROTESTO EDİLDİ
-
9
Aliağa’da Ücretli Otopark Uygulaması Başlıyor
-
10
Başkan Şahin Mamak'ta Öğrencilerle Fidan Dikti
-
11
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMENİNDEN AÇIKLAMA
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74



