KAFKAS KARTALLARINDAN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Kars-Ardahan-Iğdır (KAI) kalkınma vakfı Kafkas Kartalları ekibinden CRR?den eşsiz bir gösteri

5.06.2016 11:13:27 0
KAFKAS KARTALLARINDAN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Kars-Ardahan-Iğdır (KAI) kalkınma vakfı Kafkas Kartalları ekibinden CRR’den eşsiz bir gösteri

KAI vakfının düzenlemiş olduğu Tüm zamanların en iyi ekibi Kafkas Kartalları grubu İstanbul Cemal Reşit Rey konser salonunda seyircileri tarafından ayakta alkışlanan eşsiz bir dans gösterisi sundu.

Kafkas Kartalları dans ekibinin gösterisine İstanbul Valisi Vasip ŞAHİN,KAI Vakfı Başkanı ve işadamı Selami YİĞİT,Kars Belediye Başkanı Murtaza KARAÇANTA,Iğdır Mv.Dursun AKDEMİR,eski bakanlardan Bülent AKARCALI,Vakıf Katılım Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk ORAN,Siyasal Birikim Gazetesi Gen.Yayın yönetmeni Mustafa KÜPELİ,Cemal AVCI,KAI Dernekler Federasyonu kurucu Başkanı ve Serhatlılar Dernek Başkanı Yavuz EGER,KAI Dernekler Federasyonuna bağlı diğer dernek başkanları,işadamları,sinema ve sanat dünyasından da oyuncuların yanı sıra kalabalık bir izleyici topluluğu katıldı.

Kafkas Kartalları oyuncu ekibi göstermiş oldukları dans ve gösteri performansları ile bir kez daha tüm zamanların en iyi ekibi unvanını yenilediler.

UDH Bakanı Ahmet ARSLAN ve Ak Parti Kars Mv.Dr.Selahattn BEYRİBEY’in de çelenk gönderdiği programda konuşan KAI Vakfı Başkanı Selami YİĞİT ; Kafkas Kartallarına gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirirken Kafkas kültürünün her fırsatta tekrarlanacağını ifade etti.

Gösteri ve danslarıyla geceye damgasını vuran Kafkas Kartalları gösteri grubunun sergilediği üstün performans tüm izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Katılımcılara verilen kokteylin ardından Kafkas Kartalları dans gösterisi gecenin geç saatlerinde sona erdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00