Kaliteli Yemek Takımlarının Yaratıcısı Hisar!

Evlilik hazırlıklarında ya da mutfağınızı yenilemeye karar verdiğinizde alacağınız en önemli ve en dikkat isteyen parçası şüphesiz ki misafir yemek takımları. Özellikle çeyiz hazırlıklarında alınan 12 kişilik yemek takımları genellikle bir kere alınıyor.

Tanıtım Yazısı 20.04.2020 15:23:52 0
Kaliteli Yemek Takımlarının Yaratıcısı Hisar!

 

Evlilik hazırlıklarında ya da mutfağınızı yenilemeye karar verdiğinizde alacağınız en önemli ve en dikkat isteyen parçası şüphesiz ki misafir yemek takımları. Özellikle çeyiz hazırlıklarında alınan 12 kişilik yemek takımları genellikle bir kere alınıyor. Bu nedenle içinize sinen, tarzınızı yansıtan ürünü almanızda fayda var. Yılların herkesin evinde mükemmel sofralara eşlik eden Hisar yemek takımları, 6 kişilik kahvaltı takımları koleksiyonlarıyla yine sizinle… Asla pişman olmayacağınız kaliteli ve şık tasarımlar sofralarınızda size eşlik ediyor. Modası geçmeyen klasikler ve yepyeni modeller ile sofralarınıza keyif katıyor.

Görüntünün olası içeriği: iç mekan

Birbirinden güzel modeller arasında kaybolmayın. Tarzınızı belirleyin ve kolay erişim sağlayan internet satış sitesi sayesinde aradığınızı en hızlı şekilde bulun! Foça Fine Bone Porselen 36 Parça Kahvaltı Takımı Kare, Rodos Fine Bone Porselen 36 Parça Kahvaltı Takımı

Görüntünün olası içeriği: iç mekan

ya da Ege Fine Bone Porselen 36 Parça Kahvaltı Takımı Yuvarlak… Hangisini seçerseniz seçin masalarınıza bahar esintisi gelecek. Öğlene kadar süren uzun kahvaltılar ve harika sohbetler… Her masa örtüsüyle ya da objeyle kombinlenebilen birbirinden güzel yemek takımları sadece Hisar’da.  Hemen Hisar.com.tr adresine girin ve avantajlı çeyiz paketlerini, birbirinden güzel ayın fırsatlarını kaçırmayın. İhtiyaç duyacağınız tüm parçaları içeren bu harika takımlar aynı zamanda size kaliteyi sunuyor. Sunumlarınıza şıklık katan 12 kişilik yemek takımları yemek servisi sırasında hızlı soğumayı engeller, davetlerinize keyif katar. Pratik kullanımı ile bulaşık makinesinde kolayca yıkanır ve size zamandan tasarruf sağlar. Yemekten sonra sunabileceğiniz kahve bardakları ile de gününüzü mükemmel şıklıkta bitirebilirsiniz. Hisar çay ve kahve bardakları size kusursuz bir zarafet sunuyor. Siz de hem kendiniz hem de sevdikleriniz için kusursuz porseleni arıyorsanız mutlaka Hisar mağazaları ve internet sitesini ziyaret edin.

 

 

Görüntünün olası içeriği: yiyecek ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, iç mekan

 

ARTUKLU HABER AJANSI


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00