KALKINMA AJANSLARI GENEL MÜDÜRÜ YENİÇERİ DİKA AJANSINI ZİYARET ETTİ

T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış YENİÇERİ Dicle Kalkınma Ajansı faaliyetlerini ve destek verilen başarılı projeleri yerinde incelemek üzere Mardin`de bulunan Ajans Genel Sekreterliğine ziyaret gerçekleştirdi.

10.12.2018 12:07:40 0
KALKINMA AJANSLARI GENEL MÜDÜRÜ YENİÇERİ DİKA AJANSINI ZİYARET ETTİ

  T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış YENİÇERİ Dicle Kalkınma Ajansı faaliyetlerini ve destek verilen başarılı projeleri yerinde incelemek üzere Mardin'de bulunan Ajans Genel Sekreterliğine ziyaret gerçekleştirdi.

 

Ajans Genel Sekreterimiz Yılmaz Altındağ ile bir araya gelen Genel Müdürü Yeniçeri,Ajansın çalışmaları, faaliyetleri ve projeleriyle Bölgeye  sağladığı destekler konusunda Genel Sekreter Yılmaz Altındağ'dan bilgi aldı.

 

 Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış YENİÇERİ ülkemizin yeni yönetim sistemiyle birlikte, Kalkınma Bakanlığı'nın kaldırılarak Sanayi Bakanlığı'na bağlanmasının ardından yeni kurulan Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü olarak göreve geldiklerini söyledi. Genel Müdür Yeniçeri yaptığı açıklamada "Türkiye genelinde bizlere bağlı olan 26 kalkınma ajansının 81 ilde gerçekleştirdikleri faaliyetleri sahaya inerek gözlemlemek istiyoruz. Bu amaçla bugün Dicle Kalkinma Ajansi'nı yakından tanımak, kendileriyle fikir alışverişinde bulunup geleceğe yönelik olarak neler yapabileceğimizi istişare etmek istedik. Bu ve benzeri ziyaretler neticesinde elde edeceğimiz çıktılar doğrultusunda geleceğimizi inşa etmek bizlere ışık tutacaktır" dedi.

 

Göreve geldikten sonra Dicle Kalkınma Ajansını ziyaret etmelerinin Bölgeye ve Ajansa verdikleri önemin bir göstergesi olduğunu söyleyen Genel Sekreter Yılmaz Altındağ "Bizlerde Dicle Kalkinma Ajansi olarak Genel Müdür Yeniçeri'yi  Mardin'de ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduk. Kendilerinin bu ziyareti Ajansımızı daha yakından tanımaları için bizler için bir fırsat olmuştur. Kendimizi tanıtmak ve ifade etmek adına, olumlu ve olumsuz ne varsa ortaya koymak, taleplerimizi en yetkili mercilere iletmek için büyük bir değere sahiptir. Genel Müdürümüzün bizlere gerçekleştirdikleri ziyaret inşallah yararlı sonuçlar doğuracak, hem Ajansımıza hemde Bölgemize katkı sağlayacaktır" dedi.

 

Daha sonra Ajans personeliyle bir araya gelen Kalkınma Ajansları Genel Müdürü , tüm çalışanlarla geniş katılımlı bir toplantı yaptı. Ajansımızın dört ilde faaliyet gösteren yatırım destek ofisi personelinin de hazır bulunduğu toplantıda Genel Müdürümüz her çalışanın ayrı ayrı görüşünü alarak kendileriyle yakından ilgilendi. Tüm personelin duygu, düşünce, dilek ve önerilerini dinleyerek not eden Genel Müdürümüz, çalışanların ifade ettikleri görüşlere ne kadar önem verdiğini ortaya koydu.

 

Uzun süren personel toplantısının ardından Ajans Genel SekreteriYılmaz Altındağ  Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri'ye , Ajansın destek vermiş olduğu başarılı projeleri bizzat yerinde gösterdikten sonra ziyaret sona erdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00