KALKINMA BAKANI CEVDET YILMAZ`DAN,AK PARTİ MARDİN İL TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Mardin?i ziyaret eden Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz AK Parti Mardin İl Başkanlığını ziyaret etti.Bakan Yılmaz,1 Kasım seçiminde yapılan özverili çalışmalardan ötürü AK Parti Mardin Teşkilatlarına teşekkür etti.

Mardin 31.03.2016 19:19:22 0
KALKINMA BAKANI CEVDET YILMAZ`DAN,AK PARTİ MARDİN İL TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Mardin’i ziyaret eden Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz AK Parti Mardin İl Başkanlığını ziyaret etti.Bakan Yılmaz,1 Kasım seçiminde yapılan özverili çalışmalardan ötürü AK Parti Mardin Teşkilatlarına teşekkür  etti.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak amacıyla Mardin’i ziyaret eden Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz AK Parti Mardin İl Başkanlığını ziyaret etti.

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ile yapmış olduğu kısa bir görüşmenin ardından il, ilçe kadın ve gençlik kollarıyla toplantıda bir araya geldi.

1 Kasım seçiminde yapılan özverili çalışmalardan ötürü AK Parti Mardin Teşkilatlarına teşekkür eden Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, “ Siyasi şartların sıkıntılı olduğu bir bölgede siyaset yapmanıza rağmen her koşulu göze alarak büyük bir başarıya imza attınız. Bir dava bilinciyle geçmişi geleceğe taşıyarak kimliğimizi ve değerlerimizi korudunuz. Öbür taraftan kalkınmamıza ve
gelişmemize yaptığınız çalışmalarla en iyi katkıyı sizler sundunuz”.

Yılmaz, “AK Parti Doğu ve Güneydoğu bölgelerimiz dahil olmak üzere ülkemizin her yerinde en çok oyu alan tek partidir. Halkımızın göstermiş olduğu bu desteklerden dolayı temsil gücü yüksek olan AK Parti bölgeye her türlü desteği sağlıyor ve sağlayacaktır. Zaten Üniversiteden havaalanına, ulaşımdan eğitime kadar Mardin’e bir çok yatırım yapıldı. AK Parti başkalarının yaptığı gibi konuşmuyor, yapıyor”.

Kalkınma  Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz’ın bazı izlenimlerde bulunmak amacıyla Mardin’e gelişini büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Öncelikle teşkilatımıza göstermiş olduğu

teveccühlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Bölgemizi iyi bilen ve bölge sorunlarımızın ne olduğunu her şekliyle analiz edebilen Sayın Bakanımıza bizlerde içinde bulunduğumuz sıkıntılı dönemi ve çözümlerinin neler olduğuna
yönelik açıklamaları yaptık. Bu sorunlara ilişkin raporlarımızı da 10 ilçemizi kapsayacak şekilde sunduk”.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor