Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörünü Ziyaret Etti

Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Avukat Şeref Malkoç, Kamu Denetçiliği Kurumu Denetçisi Sadettin Kalkan ve Mardin Valisi Tuncay Akkoyun ile birlikte Mardin Artuklu ÜniversitesiRektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı ziyaret etti.

Mardin 23.11.2023 09:43:00 0
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç Mardin Artuklu Üniversitesi  Rektörünü Ziyaret Etti

Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi Avukat Şeref Malkoç, Kamu Denetçiliği Kurumu Denetçisi Sadettin Kalkan ve Mardin Valisi  Tuncay Akkoyun ile birlikte Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı ziyaret etti.

 

Mardin Artuklu  üniversitesinin Öğrencilerine yönelik  düzenlediği  ‘Türkiye Yüzyılında Ombudsmanlık ve Üniversiteler’ söyleşisi  için Üniversiteye gelen Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi/Türkiye Ombudsmanı  Avukat Şeref Malkoç, Kamu Denetçiliği Kurumu Denetçisi Sadettin Kalkan ve Mardin Valisi  Tuncay Akkoyun ile birlikte Rektör  Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı ziyaret ettiler.

 

 

Türkiye Ombudsmanı Malkoç, Üniversite  Rektörlüğünde ilk dört yıllık görev süresini dolduran ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden üniversiteye Rektör olarak ataması yapılan Rektör Özcoşar’a hayırlı olsun dileklerini iletti. 

 

Rektör Özcoşar, gerçekleştirdiği ziyaret ve iyi dilekleri nedeniyle Kamu Denetçiliği Kurumu Başdenetçisi/Türkiye Ombudsmanı Avukat Şeref Malkoç, Kamu Denetçiliği Kurumu Denetçisi Sadettin Kalkan ve Mardin Valisi Tuncay Akkoyun’a memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

  •  


 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19