Kanallı Klima Seçerken Öne Çıkan Detaylar

Farklı teknolojilerle üretilen klimalar, özelliklerine göre geniş alanlarda kullanılabilir

Tanıtım Yazısı 15.11.2021 14:10:00 0
Kanallı Klima Seçerken Öne Çıkan Detaylar

Kanallı Klima Seçerken Öne Çıkan Detaylar

Farklı teknolojilerle üretilen klimalar, özelliklerine göre geniş alanlarda kullanılabilir. Bunlardan bir tanesi olan kanallı klimalar, mağaza ve alışveriş merkezleri, üniversite, okul, hastane gibi büyük alanların iklimlendirmesinde kullanılır. Şık tasarımlarıyla dikkat çeken kanallı klimalar, tavana yerleştirilerek kullanılır. Zemin anlamında da tasarruf sağlayan bu klima tipleri, farklı özelliklere sahiptir.

Kanallı Klima Seçiminde Öne Çıkan Özellikler

Özel teknolojiyle tasarlanmış olan kanallı klima,  geniş yaşam alanlarında, dört mevsim iklimlendirme sağlar. Taze hava verme özelliği ile ortamın hava kalitesini maksimum düzeyde tutan kanallı klimalar, partikül ve toz gibi maddeleri süzer. Kanal tipi klimalar, BTU değerlerine göre; 24000 BTU, 48000 BTU, 60000 BTU olmak üzere farklı alternatifler sunarlar. (BTU/saat kısaca, cihazın ortalama bir saat içinde ortamdan taşıdığı ısı miktarı değeridir.) Bu özelliklere göre ihtiyacınız olan ürünü seçmeniz oldukça önemlidir.

Kanal Tipi Klima Seçilirken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Yaşam alanlarında verimli iklimlendirme oldukça önemlidir; bu noktada kanal tipi klima seçerken, bazı detayları dikkate almak gerekmektedir.

Dikkat edilmesi gereken ilk nokta ise, klimanın nereye yerleştirileceğidir. Burada pek çok kişinin aklına; 'neden kanal tip klima' sorusu gelmektedir. Her ne kadar piyasada pek çok farklı tür ve modelde ticari klima çeşidi olsa da, kanal tipi klimaların akla gelen ilk özelliği yer tasarrufu ve 'gizlenebilme' özelliğidir.

Bu türleri avantajlı kılan nokta; genellikle iç ünitenin duvarın içine gömülerek, alanda sadece havalandırma menfezlerinin görülmesidir. Tasarım açısından klasik klimalardan farklı olmasıyla birlikte, yüksek metrekareye sahip her alanda kullanılabilir. Çok katlı yapılarda oldukça pratik bir iklimlendirme deneyimi sunan bu klimalar, model ve tasarımlarına göre de farklı özellikler sunar. Yüksek ısıtma ve soğutma kapasitesine sahiptir. Klimanın iklimlendirme kapasitesi, kullanılacağı alana göre seçilmelidir. Küçük kullanım alanları için çok büyük boyutlarda ve yüksek BTU değerlerinde bir klima seçimi yanlış olacaktır. Küçük yaşam alanları için, 24000 BTU değerine sahip kanal tipi klimalar uygundur. Yüksek kapasite ve daha geniş yaşam alanları için ise, 48000 BTU değerindeki klimalar tavsiye edilir.

Bunun yanında klimanızın sessiz çalışma özelliğine sahip olması da, önemli bir diğer husustur. Sessiz çalışan ürünler sayesinde istediğiniz gibi bir iklimlendirme imkanı yakalarken, aynı zamanda konforunuzu artırmış olursunuz. Hava döngüsü sağlama özelliği ile, daima temiz ve ferah bir ortam oluşturmanıza katkıda bulunur.

Standart özelliklere sahip kapalı ortamlarda kullanılan bu klimalar, ortam sıcaklığını, mevcut iklim şartlarına göre uygun düzeye getirir. Kullanılacak alanın görüntüsünü bozmadan iklimlendirme sağlayan kanal tipi klimalar, göze batmayan, duvar içi şekilde kullanımı ile eşit miktarda hava akışı sağlar. Geniş teknolojik özelliğe sahip modeller, sessiz çalışma prensibi ile öne çıkar. Bu özelliği sayesinde, gecenin sessiz ortamında bile rahatça ve konforla kullanabilirsiniz. Siz de bu özellikleri dikkate alarak, en uygun ürünü hemen seçebilirsiniz.

Kanallı Klima Seçerken Servis Ağı Önemli Bir Detay!

Seçeceğiniz kanallı klimanın ebat, kapasite ve sessiz çalışma özelliği gibi hususları belirledikten sonra, yapmanız gereken en iyi şey; oldukça iyi bir servis ağına sahip bir marka seçmeniz. Geniş servis ağı ile öne çıkan FujiPlus aradığınız tipte, uygun kanal tipi klimayı sizlere sunar. Yerli ve milli bir marka olan FujiPlus, müşterisini mutlu etmeyi başaran hizmet anlayışına sahiptir. Ayrıca geniş skalaya sahip kanal tipi klima fiyatları ile farklı bütçelere de sınırsız hizmet sunar. Siz de, ekonomik fiyatlar ile konforunuza konfor katmak isterseniz, Fujiplus'a göz atabilirsiniz.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-TANITIM YAZISI


Anahtar Kelimeler: Kanallı Klima Seçerken Çıkan Detaylar
25.9° / 14.7°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,57% 0,19
  • EURO

    34,72% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2420,85% -0,48
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00