Kanser haftasında Fenerbahçeli Mert için yüzlerce ilik kardeşi

25 yaşındaki lösemi hastası Mert Gündöndü?nün kök hücre bağışına dikkat çekmek için Change.org?da başlattığı kampanyayı yüz binden fazla kişi imzalarıyla desteklerken Fenerbahçeli Mert?in ve birçok lösemi hastasının aradığı destek üniversiteli Fenerbahçel

4.04.2016 21:04:25 0
Kanser haftasında Fenerbahçeli Mert için yüzlerce ilik kardeşi

25 yaşındaki lösemi hastası Mert Gündöndü’nün kök hücre bağışına dikkat çekmek için Change.org’da başlattığı kampanyayı yüz binden fazla kişi imzalarıyla desteklerken Fenerbahçeli Mert’in ve birçok lösemi hastasının aradığı destek üniversiteli Fenerbahçelilerden geldi.

Birçok farklı üniversitedeki Fenerbahçe taraftarının üye olduğu ÜniFeb Birliği Osmanlıspor maçı öncesi Kadıköy Rıhtım’daki Kızılay çadırında kan vererek kök hücre bağışına dikkat çekmek için bir araya geldi.

Hasta yatağından “belki de ilik kardeşim sensin” diyen Mert, kampanyası etrafında yüz bin kişiyi bir araya getirirken müşahede altında bulunduğundan düzenlenen etkinliğe katılamadı.

Unifeb ekibi adına konuşan Burak Tabak, “bu hafta imzalı forma ile Mert'i hastanede ziyaret de edeceğiz. Mert’le konuştuğumda, eğer bugün kendini iyi hseydi etkinliğimize gelecekti, hatta Osmanlıspor maçına bile gelecekti. Mert bu aralar tedavi gördüğünden yeterli gücü bulamıyor kendinde. İyileştiğinde Mert'in futbolcularla tanışmasını çok istiyorum” dedi.

Verdikleri kan bağışıyla “farklı renk aksa da kanın gel hayat kurtaralım” diyerek birçok lösemi hastasına umut olan Unifeb ekibi birçok kişinin kampanyaya destek olmasını bekliyor. Mert’in kampanyasına change.org/ilikkardesim adresinden ulaşabilirsiniz.

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 


38.7° / 26.8°
  • BIST 100

    10771,40%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79