KARAKAYA,GENÇ GİRİŞİMCİLERLE BULUŞTU

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mevlüt Karakaya, Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Üyeleriyle Holiday inn Hotel`de biraraya geldi.

Magazin 17.01.2014 11:16:12 0
KARAKAYA,GENÇ GİRİŞİMCİLERLE BULUŞTU

MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mevlüt Karakaya, Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Üyeleriyle Holiday inn Hotel`de biraraya geldi. 

Üyelerin iş faaliyetlerini tanıyıp, iş imkanlarını artırmak üzere düzenlenen toplantıda, ocak ayı konuğu olarak Karakaya`ya yer verildi. Yerel seçimler için MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya`yı tanıma imkanı bulan genç girişimciler, konuşmayı dikkatle dinledi.

``Ülkücü olmama kim vesile oldu ise; Allah, ondan razı olsun``

Karakaya, Dernek Başkanı Nezih Allıoğlu`nun yönelttiği soruları cevapladı. Allıoğlu`nun yönelttiği ‘Aday olma fikri nerden çıktı?’ sorusuna cevap verirken, ‘toplum sorunları ile yakından ilgilenmek ve çözüm üretmenin gerekliliğini’ vurguladı. 

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Üyeleriyle yaptığı toplantıda konuşan Mevlüt Karakaya, "Algı yönetimi deniyor adına. Bu algı yönetimi vizyonunu koyamayanların tanınmışlıklarıyla, vizyonlarıyla değil; kendilerini tanınmış gibi gösterip oy yolsuzluğu yapanlar, yarın hangi yolsuzlukları yapmazlar" dedi.

Karakaya, ‘Neden MHP`yi seçtiği’ sorusuna ise ``Ülkücülük fikri, çocukluğumuzdan bu yana vardı. Kimler vesile oldu ise, Allah ondan razı olsun`` dedi. Karakaya, yerel seçimlerde oy yolsuzluğuna da dikkat çekti: ``Yalan, manipülasyon ile vatandaşın oyunu gasp etmektir bu durum. Bugün başkan olmak için Ankara`nın geleceği ile ilgili vizyon çizmek, bunu ortaya koymak gerekir`` dedi.
Karakaya`yı büyük bir dikkat ile takip eden Genç Girişim ve Yönetişim Derneği Üyeleri, konuşmadan oldukça memnun kaldıklarını ifade ettiler.


Üyelerden gelen soruları da yanıtlayan Karakaya`ya, Genç Girişim ve Yönetişim Derneği tarafından plaket verildi.


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04