Karate Takımı Başarılara Doymuyor

Karate Takımı Başarılara Doymuyor 15 Temmuz Şehitlerini Anma İller Arası Karate Şampiyonası?nda mücadele eden Arnavutköy Belediye Spor Karate Takımı, 5 kupa ve 15 madalya alarak önemli bir başarıya imza attı.

26.07.2019 10:35:39 0
Karate Takımı Başarılara Doymuyor

Karate Takımı Başarılara Doymuyor 15 Temmuz Şehitlerini Anma İller Arası Karate Şampiyonası’nda mücadele eden Arnavutköy Belediye Spor Karate Takımı, 5 kupa ve 15 madalya alarak önemli bir başarıya imza attı.

 

Ayrıca kulüp bünyesinde yapılan 2. dönem kuşak imtihanında terfi alan 122 karateci için kuşak atlama töreni düzenlendi. Arnavutköy Belediye Spor Karate Takımı 15 Temmuz şehitleri Anma Turnuvası’nda önemli başarı elde etti. Halkalı Osman Solakoğlu Spor Salonunda yapılan İller Arası Takım Karate Şampiyonası’nda yarışan sporcular toplamda 5 kupa ve 15 madalya aldı. Sporculara madalyalarını Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ve İstanbul Karate İl Temsilcisi Cengiz Sanin?den aldı. Turnuvada; Ayşenur Aşcı, Fatma Eda Gerek, Ecrin Elanur Aktaş, Emine Sıla Sünger, Zeynep Aykul ve Nazife Atbaş altın madalya kazandı. Kübra Uzdemir, Feyzanur Aktaş, Nergiz Öztürk, Baturhan Tekın, Recep Gündoğdu ve İsmet Erhan Özgen gümüş madalya kazanırken İlayda Koçal, Nisa Çınar ve İrem Koçal bronz madalya kazandı. 122 öğrenciye kuşak ve sertifika verildi Bünyesinde 5 milli sporcu barındıran Arnavutköy Belediye Spor Karate Takımı için tören düzenlendi. Türkiye Karate Fedarasyonu 2. dönem kuşak imtihanı neticesinde başarılı olan 122 öğrenciye kuşak ve sertifika verildi. 4 yıldır Arnavutköy Belediyesi’nde Karate antrenörlüğü yapan Bedri Silen topluma yararlı bireyler yetiştirme gayreti içerisinde olduklarını belirterek şunları söyledi: “Çocuklarımız bizim yanımıza geldiği zaman ilk olarak onlara karateyi tanıtıyoruz ve kendi yeteneği varsa onu bu alanda yetiştiriyoruz. Çocuğun karateye yeteneği yoksa Arnavutköy Belediyesi’nin 14 spor branşı var, oralara yönlendiriyoruz. Karateye başladıktan sonraki süreç çok önemli. Çocuk illa şampiyon olacak diye bir kaide yok. Önce vatanını, milletini, astını üstünü bilsin. Bize, ailesine, kendine ve büyüklerine saygılı olması da bizim için önemli.”

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00