``KARDELENLER SANAT AÇTI``

21 Şubat 2016 günü Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi?nde ; Beylikdüzü Belediyesi`nin katkılarıyla hazırlanan ?? Yaşayan Değerlerimiz" adlı programla, Sanata katkı sunanlar, halkla bir araya getirildi.

Kültür ve Sanat 23.02.2016 14:37:46 0
``KARDELENLER  SANAT AÇTI``

21 Şubat 2016 günü Beylikdüzü  Belediyesi  Kültür  Merkezi’nde ; Beylikdüzü Belediyesi'nin katkılarıyla hazırlanan  ’’ Yaşayan Değerlerimiz" adlı programla, Sanata katkı  sunanlar,  halkla bir araya getirildi. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlik saat 19’da kokteylle başladı ve yazarların kitapları izleyicilere ücretsiz imzalandı.

      Beylikdüzü  Belediye  Başkanı  Ekrem İMAMOĞLU  :  Yazar Turan Karatepe’ye ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederek programın açılış konuşmasını yaptılar.  
   " Sahne yönetmenliğini  Deren SÖZEYATAR ‘IN üstlendiği programda ;   Kardelen Şiir ve Müzik Grubu'nun  41. Gösterisi ‘ kapsamında   şiir ve müzik dinletisi yapılırken, sanatçılarla , grup üyelerine Teşekkür Belge  ve plaketleri  takdim  edildi.
Müzik dalında Özdemir Erdoğan ve Ersan Erdura, 
Tiyatro dalında Yılmaz Gruda, 
Sinema dalında Süleyman Turan, 
Resim Dalında Gülüzar Bektaş, 
Sanat Kuruluşu dalında Filmsan ve 
Sanat Adamı dalında da Erhan Bayladı'yı
       Asuman Toraman ve Yusuf Ziya Leblebici'nin sunuculuğunda, GRUP ÜYELERİ; Yusuf Ziya Leblebici, Aşık Sinem Bacı, Turan Karatepe, Asuman Toraman, Sefer Kocakaya, Rüya Eren, THM Saz Grubu, Deren Sözeyatar ve Perihan Koca ,gruptan Aşık Sinem Bacı ve saz grubu halk müziği, Yusuf Ziya Leblebici, Sefer Kocakaya, Perihan Koca ve Turan Karatepe şiirler yorumladı, Rüya Eren de şarkılarıyla sahneye renk kattı.
       Sanat ve eğlencenin bir arada olduğu gece güzel geçti  (Kültür Merkezi)’ giriş salonda ki Ressam  Gülüzar BEKTAŞ’ a ait tablolar da izleyicilerden büyük  ilgi ve takdir topladı.Basından bir çok gazeteci arkadaşın katıldığı gecede  Artuklu Haber’den ben Hülya ASLAN, Yine Sivas’lı hemşehrim ,Gazeteci Yazar İsmail AYDOĞMUŞ  vardık.
        Yazar –Şair Turan KARATEPE  sahnede  ‘’KADINLARI ÖZGÜR BIRAKINIZ’’ adlı şiirini yorumladılar ve izleyiciden coşkun alkış aldılar. ‘’Çanakkale Toprakta Kına Kokusu’’ adlı kitabını bana imzalı hediye ettiler, hem sivas’lı  hemşehrim olması, hem de kitaplarını severek okuduğum bir yazar olması sebebiyle, kendilerine Artuklu Haber Gazetesi ve kendi adıma çok  teşekkür ediyorum. 

 

 

Artuklu Haber Ajansı

Hülya ASLAN İstanbul


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04