Karne Hediyelerini Başkan Yaşar`dan Aldılar

Yenimahalle Belediyesi, Yenimahalle genelindeki ilköğretim okullarında okuyan birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerine karne hediyesi olarak tatil kitabı hediye etti. Öğrencilere karneleriyle birlikte kitaplarını dağıtan Yaşar, öğrencileri

Belediye Haberleri 15.06.2013 11:51:26 0
Karne Hediyelerini Başkan Yaşar`dan Aldılar
Yenimahalle Belediyesi, Yenimahalle genelindeki ilköğretim okullarında okuyan birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerine karne hediyesi olarak tatil kitabı hediye etti. Öğrencilere karneleriyle birlikte kitaplarını dağıtan Yaşar, öğrencileri tebrik ederek, ileride hangi mesleği seçecekleri konusunda sohbet etti. “Ne olursa olsun, her şeyden önce sevdiğiniz işi yapın” önerisinde bulunan Yaşar’a öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Öğrencilerin yüzü güldü

Yenimahalle Belediyesi, okulların son gününde ilköğretim öğrencilerinin yüzünü güldürdü. Tatillerini iyi değerlendirmeleri için öğrencilere, hem öğrenip hem eğlenebileceği tatil kitapları dağıtıldı. Celayir İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret eden Yaşar, öğrencilere karnelerini dağıtarak onlarla sohbet etti. Öğrencilere hangi mesleği yapmaları istediklerini soran Yaşar, doktordan, mühendise, öğretmenden balerine birçok meslek sayan öğrenciler Yaşar’ın yüzünü güldürdü. “Sevdiğiniz işi yaparsanız her zaman mutlu ve başarılı olursunuz. Kararlarınızı ve hedeflerinizi doğru verin. Her şeyin temeli iyi bir eğitimden geçiyor. Okuyan insan her alanda başarılı olur bunu sakın unutmayın” sözleriyle öğrencilere öğütlerde bulundu. Öğrenciler Yaşar’a sarılarak teşekkür etti.

ABDULLAH ORTAÇ(AHA)ANKARA-YENİMAHALLE

25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88