Karşyaka`da Muhteşem İftar Yemeği

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediyesi tarafından Karşıyaka Pazar Yeri'nde düzenlenen sokak iftarına katıldı. Binlerce kişiyle iftarını yapan Yaşar, iftar saatinden önce yemek standının başına geçerek, gelen misafirlere elleriyle

Belediye Haberleri 14.07.2013 16:28:28 0
Karşyaka`da Muhteşem İftar Yemeği

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediyesi tarafından Karşıyaka Pazar Yeri’nde düzenlenen sokak iftarına katıldı. Binlerce kişiyle iftarını yapan Yaşar, iftar saatinden önce yemek standının başına geçerek, gelen misafirlere elleriyle yemek ikram etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediyesi tarafından Karşıyaka Pazar Yeri’nde düzenlenen sokak iftarına katıldı. Binlerce kişiyle iftarını yapan Yaşar, iftar saatinden önce yemek standının başına geçerek, gelen misafirlere elleriyle yemek ikram etti. Dualarla başlayan iftar yemeği, çeşitli etkinliklerle devam ederken, etkinliğe katılan 1500 vatandaş Ramazan’ın bereketini hep birlikte yaşadı. Vatandaşlar iftar saatinden önce pazar yerini doldurmaya başladı. Zengin iftar menüsüyle iftarlarını yapan vatandaşlar, hep birlikte dua ettiler. İftar alanına gelen Yaşar’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yaşar, “Ramazan bereketini, coşkusunu bugün burada sizlerle yaşamaktan dolayı onur duyuyorum. Ramazan ayında yaşadığımız birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun tüm seneye yayılmasını temenni ediyorum” dedi. Karşıyakalılar için 3 gün sürecek olan etkinliğin ilk gününde, tasavvuf müziğinin güçlü sesleri Fazlı Çoban ve Esat Aydoğan, ilahileri Karşıyaka Mahallesi sakinleri için söyledi. İftara katılanlar ilahilere hep bir ağızdan eşlik ederken, etkinlikte sahne alan semazenlerin gösterisi de izleyenleri büyüledi. 7’den 70’ e her yaştan vatandaşın katıldığı etkinlikte Karagöz ve Hacivat gösterisi ile kukla gösterisi izleyenleri kahkahalara boğarken çeşitli yarışmalara katılan ebeveynler ve çocuklar da sürpriz hediyeler kazandı.


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA-YENİMAHALLE


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00