??KAYBOLAN ÇİÇEKLER??DE BOMBA GİBİ KONULAR

??Kaybolan Çiçekler?? programı yeni sezona önemli bir konu ile başladı. İlk defa karşı taraf ve mağdur aile bir araya geldi.

4.08.2017 17:35:59 0
??KAYBOLAN ÇİÇEKLER??DE BOMBA GİBİ KONULAR

‘’Kaybolan Çiçekler’’ programı yeni sezona önemli bir konu ile başladı. İlk defa karşı taraf ve mağdur aile bir araya geldi.

 

Adapazarı’nda bir kreşte 2 buçuk yaşındaki çocuğa psikolojik şiddet uygulandı iddiası programda ele alındı. İlk defa karşı taraf ve mağdur aile ‘’Kaybolan Çiçekler’’ stüdyosunda bir araya geldi. Programda taraflar birbirini suçlarken, şiddet gördüğü iddia edilen çocuğun ses kaydı canlı yayında tüm izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Canlı yayında iddiaları cevaplayan kreş sahipleri yaşananları reddederken, aile bu yapılanın cezasız kalmamasını istedi.

 

14 HAZİRAN 2015 YILINDA KAYBOLAN ECRİN NEREDE?

 

14 Haziran 2015 tarihinde Mardin’in Midyat ilçesi Harmanlı köyünde annesine bakkala gidiyorum diyerek evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan minik Ecrin’in kayıp dosyası Kaybolan Çiçekler programında yeniden açıldı. Kendisinden bir haber alınamayan 4 yaşındaki Ecrin’in bulunması için Kaybolan Çiçekler programına başvuran baba Bekir Tunç ve anne Nursel Tunç evlatlarının bir an önce bulunmasını istiyor.

 

Programın yayınlanmasının ardından Ecrin’in kaybolmasıyla ilgili önemli gelişmeler de yaşandı. Ecrin dosyasını araştıran Kaybolan Çiçekler ekibi önemli bilgilere ulaştı. 14 Haziran 2015 tarihinde dedesinin yaşadığı Harmanlı Köyünde annesi ile misafirlikte iken dayısı tarafından verilen para ile bakkalda alışveriş yapmak üzere annesinden izin alarak dışarı çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan minik Ecrin’i son gören görgü tanıkları o anları Kaybolan Çiçekler ekibi ile paylaştı.

 

DAMLA CİNAYETİ YENİDEN AÇILDI

 

1 Şubat 2004 tarihinde evinin önünde kaçırılan ve 1 gün sonra cinsel istismara maruz kalarak vahşice öldürülmüş olarak evinin yakınında bulunan ve 13 yıldır katil ya da katil zanlılarının bulunamadığı Damla Çelik cinayeti Kaybolan Çiçekler programında yeniden açılıyor. Vahşi cinayetin ardından yaşanan tüm gelişmeler ve yeni detaylar bir bir ortaya çıkarılıyor.


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88