KAYED`ten 98 Öğrenciye Kıyafet Yardımı

Kan Arıyorum Yardımlaşma ve Eğitim Derneği ( KAYED ) tarafından Elazığ Maden ilçesi Kavak Köyü Hazar İlkokulu ve Ortaokulunda okuyan 98 öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.

21.03.2017 19:18:35 0
KAYED`ten 98 Öğrenciye Kıyafet Yardımı

Kan Arıyorum Yardımlaşma ve Eğitim Derneği (  KAYED ) tarafından Elazığ Maden ilçesi Kavak Köyü  Hazar İlkokulu ve Ortaokulunda okuyan 98 öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.

 

Kan Arıyorum Yardımlaşma ve Eğitim Derneği (  KAYED ) bünyesinde oluşturulan Kayed mağaza kapsamında  Maden ilçesi Kavak Köyü  Hazar İlkokulu ve Ortaokulunda okuyan 98 öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.

 

Dernek yönetim kurulu üyesi  Erdal Çetinkaya; ‘’ Kan Arıyorum Eğitim ve Yardımlaşma Derneği olarak 2012 yılında kurulmuş bulunmaktayız. Derneğimizde eğitim faaliyetleri, KAYED mağaza, kanser birimi bulunmaktadır. Bugün de KAYED Mağaza adına Kavak köyü Hazar ilköğretim okulundayız, öğrencilerimize kıyafet yardımında bulunduk.

 

Bu etkinliğimiz  beni ilkokul yıllarıma götürdü. Bizim dönemimizde bu tür yardımlar yapılırdı, ancak bu yardımları devlet yapardı. Fakir ailelere kışlık kıyafet, bot yardımı yapılırdı. Günümüzde ise, bu yardımlar artık Sivil Toplum Kuruluşları eli ile yapılmaktadır. Bundan dolayı çok büyük bir mutluluk içerisindeyim öğrencilerin mutluluğu yüzlerine yansımış bulunmaktadır. Okul idaresine ve bütün öğretmen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bizi sıcak karşıladılar, bize gerçekten de çok yardımcı oldular. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.

 

 

Okul öğretmenlerinden Şeyma Aydıner ; Okulumuzun  bulunduğu şartlar ve konumlardan dolayı öğrencilerimiz birçok konudan mahrum kalabiliyorlar. İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına  KAYED’in  yapmış olduğu kıyafet yardımlarından dolayı çocuklarımız çok mutlu oldu. Bizler de çok mutlu olduk KAYED’e teşekkür ederiz.’’ dedi.

 

Hazar ilkokulun da okuyan 4. sınıf öğrencisi Merve Çakır ; ‘’ Yaptığınız yardımlar için sizlere teşekkür ediyorum. Arkadaşlarım adına da  çok mutlu oldum KAYED’e yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.

 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI

20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07