KAYMAKAM ÖZTÜRK`Ü HAVAİ FİŞEK VE ZILGITLARLA KARŞILADILAR

Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk`ü ziyaret ettiği Teker Mahallesi Muhtarı Veysi Toparlı?nın yanı sıra aralarında bayanların ve çocukların da olduğu mahalle sakinleri havai fişekler ve zılgıtlar eşliğinde coşkuyla karşıladı.

Mardin 7.04.2017 09:49:56 0
KAYMAKAM ÖZTÜRK`Ü HAVAİ FİŞEK VE ZILGITLARLA KARŞILADILAR

Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk'ü ziyaret ettiği Teker Mahallesi Muhtarı Veysi Toparlı’nın yanı sıra aralarında bayanların ve çocukların da olduğu mahalle sakinleri havai fişekler ve zılgıtlar eşliğinde coşkuyla karşıladı.

 

Artuklu ilçesine bağlı Teker Mahallesinde düzenlenen program da mahalle sakinlerine seslenen Artuklu Kaymakamıve /Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, ‘’Bu sıcak karşılama bizleri onurlandırdı. Her bir bireye ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum’ ’dedi. Konuşması sık sık destek sloganlarıyla ve alkışlarla kesilen Öztürk; “Bu hizmetler sizlerin, şehrimizin hakkı olan hizmetler. Siz değerli vatandaşlarımız bu hizmetlerin çok daha fazlasına layıksınız" şeklinde konuştu.

 

Teker Mahallesi Muhtarı Veysi Toparlı; “Teker Mahallesi olarak başkanımızdan ve hizmetlerinden çok memnunuz. Ne zaman bir isteğimiz olsa anında çözüm üreterek bizleri geri çevirmedi. İmkânları ölçüsünde yapabileceği hizmetleri en iyi şekilde yapıyor’’ şeklinde konuştu. Artuklu Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk ziyaretin sonunda kendisini neşe ve sevinçle karşılayan çocuklara oyuncaklar hediye ederek, zılgıtlar eşliğinde uğurlandı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04