Kaymakam Ercan Kayabaşı Atatürk İlkokulunu Ziyaret Etti.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, ziyaret ettiği Atatürk İlkokulunda değerli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

Mardin 4.11.2022 17:11:00 0
Kaymakam  Ercan Kayabaşı Atatürk İlkokulunu Ziyaret Etti.

Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, ziyaret ettiği Atatürk İlkokulunda değerli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

Atatürk İlkokuluna gelen Sayın Kayabaşı, Okul Müdürü Ali Doğan ve Okul Yöneticileri tarafından karşılandı.

Anasınıfı öğrencilerinin sınıfını ziyaret eden Sayın Kayabaşı daha sonra 4. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Bir süre öğrencilerle sohbet eden Sayın Kayabaşı, okulda görev yapan okul idarecileri ve öğretmenlerle hasbihal etti.

Okullarımızda beşeri eğitimden daha çok ahlaki eğitime önem vermemiz gerektiğini ifade eden Sayın Kayabaşı, toplumun en büyük değiştirici ve dönüştürücülerinin öğretmenler olduğunu söyledi.

Bu konuda öğretmenlere büyük iş düştüğünü kaydeden Sayın Kayabaşı: "Çocuklarımız akademik anlamda doktor, avukat veya öğretmen olmasının yanında iyi bir ahlaka sahip değilse toplumda büyük sorunların oluşmasına sebep olabilir. O yüzden biz ahlak sahibi, vatanını, milletini, ailesini seven değerlerine bağlı ahlaklı bireyler yetiştirmeliyiz. Bu konuda siz değerli öğretmenlerimize büyük iş düşüyor. Diğer yanda bizler Kaymakamlık ve Belediye olarak her zaman eğitim camiamızın yanındayız. Okullarımızın her türlü ihtiyacını gidermeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Sayın Kayabaşı daha sonra öğretmenlerin talep ve önerilerini dinledi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/NUSAYBİN


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19