KAYSERİ`DE BOMBALI SALDIRI

Kahramanmaraş`ta çadır kente yaşayan Suriyeliler için inşa edilen konteyner kent`in açılışı için Bugün Kahramanmaraş`a gelen Başbakan Binali Yıldırım,Kayseride meyda gelen hain bombalı saldırıya ilişkin basın mensuplarına açıklama yaparak bilgi verdi.

Gündem 17.12.2016 22:03:17 0
KAYSERİ`DE BOMBALI  SALDIRI

Kahramanmaraş'ta çadır kente yaşayan Suriyeliler için inşa edilen konteyner kent'in açılışı için Bugün Kahramanmaraş'a gelen Başbakan Binali Yıldırım,Kayseride meyda gelen hain bombalı saldırıya ilişkin basın mensuplarına açıklama yaparak bilgi verdi.

 

Başbakan Binali Yıldırım Kahramanmaraş Havaalanında Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak Ve  İl Protokolü Tarafından Karşılandı.

 

Başbakan Binali Yıldırım Havaalanından Kahramanmaraş valiliğine  geçerek burada Kayseride meydana gelen Bombalıhain saldırıya ilişkin brifing aldı.Valilikte gerçekleştirilen toplantının ardından Kahramanmaraş Valiliği bahçesinde basın mensuplarına açıklama yapan Başbakan Binali Yıldırım, Kayseri'deki terör saldırısına ilişkin  olarak ,şunları söyledi "Adı ne olursa olsun, hangi kılıkta, hangi surette gelirse gelsin terör alçaklıktır, insanlık dışıdır. Masum insanları öldürmek, insanlığı öldürmek gibidir." dedi.

 

Yıldırım, "Terör örgütü şunu bilmelidir ki Çanakkale ruhu, İstiklal ruhu bu millette tam anlamıyla vardır. Bu olaylar milletimizin ve bizim terörle mücadele gücümüzü zayıflatmaz, aksine artırır." ifadelerini kullandı.

Başbakan Binali Yıldırım bir bayan Basın mensubunun sorduğu Kahramanmaraştaki programınıza  uyacak mısınız ?sorusuna da tepki göstererek Neden Bozacakmışım ,Teröristleri sevindirmek için mi ,Hayır Programa olduğu gibi devam edeceğim''Dedi.

 

Kayseri'de, sabah saatlerinde Erciyes Üniversitesi yakınlarında bomba yüklü araçla terör saldırısı gerçekleştirilmiş ve meyadana gelen Canlı bomba patlaması soncunda 13 Askerimiz şehit olmuş,56 kişi de yaralanmıştı.

Kayseri Erciyes Üniversitesi yerleşkesinin Talas istikametindeki giriş kapısı yakınlarında saba saatlerinde bomba yüklü bir araç, çarşı iznine çıkan askerlerin de içinde bulunduğu halk otobüsünün yanında infilak etmiş ve bu saldırı sonucunda 13 askerimiz şehit olmui,4'ü ağır olmak üzere 56  kişi de yaralanmıştı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88