KAYSERİLİLER YENİMAHALLEDE BULUŞTU

Yenimahalle Belediyesi?nin iftar etkinlikleri, Şentepe Pazar Yeri?nde mahallelileri bir araya getirdi. Belediye Başkanı Fethi Yaşar önce Şentepe?de vatandaşlarla iftar yaptı,

6.07.2015 10:23:18 0
KAYSERİLİLER YENİMAHALLEDE BULUŞTU

Başkan Yaşar, her akşam ayrı bir sofrada 

Yenimahalle Belediyesi’nin iftar etkinlikleri, Şentepe Pazar Yeri’nde mahallelileri bir araya getirdi. Belediye Başkanı Fethi Yaşar önce Şentepe’de vatandaşlarla iftar yaptı, ardından da Develi Dernek Federasyonu tarafından İlkadım Salonu’nda düzenlenen iftar sofrasına konuk oldu. 

Şentepe’de 500’e yakın mahalle sakini Yenimahalle Belediyesi’nin organizasyonuyla iftar sofrasında buluştu. Fazlı Çoban’ın okuduğu ilahiler ve Kuran tilavetinin ardında oruçlarını açan Şentepeliler, Ramazan eğlenceleri ile keyifli bir akşam yaşadı. 

Kayserililer Yenimahalle’de buluştu

Başkan Yaşar, Şentepe’nin ardından Yenimahalle Belediyesi İlkadım Salonu’nda Kayseri Develi Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen iftar davetine katıldı. Federasyon Başkanı İlhami Sungur, Federasyon yönetimi, Develi Belediye Başkanı Mehmet Ali Cabbar ve çok sayıda Kayserili hemşerinin katıldığı iftar programında konuşan Başkan Yaşar “ Ülkemizin ve İslam aleminin her şeyden önce birliğe ve beraberliğe ihtiyacı var” dedi. 

“Biz huzur içinde Ramazanı yaşarken, din kardeşlerimiz birbirini boğazlıyor” diye üzüntüsünü dile getiren Yaşar, “Emperyalist güçlerin 1923 yılında Türkiye Cumhuriyeti’ni teslim aldıklarında oynan oyunların aynısı şimdi de İslam aleminde oynanıyor. Yüce Allah’tan dileğimiz, ölenin de öldürenin de Allah-u Ekber dediği kardeşlerimizin de idarecilerinin de aklını başına getirmesidir. Bu kan bir an önce dursun” diye konuştu. 

Programın ardından Develi Dernekler Federasyonu Başkanı İlhami Sungur desteklerinden dolayı Başkan Yaşar’a plaket verdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


39.8° / 25.3°
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75