KEÇİÖREN`DE BELEDİYE MAHALLENİN AYAĞINA GELİYOR

Mahalle iftarlarıyla Keçiörenlileri Ramazan sofrasında buluşturan Keçiören Belediyesi bu defa Ovacık Mahallesi'nde iftar sevinci yaşattı.

Belediye Haberleri 25.07.2013 04:58:14 0
KEÇİÖREN`DE BELEDİYE MAHALLENİN AYAĞINA GELİYOR

Mahalle iftarlarıyla Keçiörenlileri Ramazan sofrasında buluşturan Keçiören Belediyesi bu defa Ovacık Mahallesi’nde iftar sevinci yaşattı.

Ovacık Mahallesi Mevlana Kültür ve Spor Merkezi’nin önünde kurulan iftar sofraları Ramazan ayının bereketiyle donatıldı. İftar sofrasına konuk olan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ovacık Mahallesi sakinleri ile birlikte orucunu açtı. On bir ayın sultanı Ramazan ayını idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Ak, “Cenab-ı Allah tuttuğunuz oruçları ve yaptığınız ibadetleri kabul etsin. Bu mübarek ayda yaptığımız en önemli ibadet oruçtur. Oruç sadece aç kalmak demek değildir. Aynı zamanda nefisleri güçlendirdiğimiz, sabrı öğrendiğimiz bir aydır. Herkesin kendisi ile ilgili muhasebesini yaptığı bir aydır” diye konuştu.

BELEDİYE MAHALLENİN AYAĞINA GELİYOR

Başkan Ak, bu mübarek ayda herkesi ihtiyaç sahibi ve kimsesiz insanların yardımına koşmaya çağırarak “Onlara mutlaka yardım etmeliyiz. Bu iftar programında sizleri komşularınızla biraraya getirmek istedik. Bu sevince hep beraber ortak oluyoruz” dedi. İftar sofralarının Mevlana Kültür, Kongre ve Spor Merkezi önünde kurulduğuna dikkat çeken Başkan Ak, “Merkezimizin içerisinde yüzme havuzu, fitness salonu, düğün salonu ve çok amaçlı bir salon var. Kursiyer öğrencilerimizin ders alacağı salonlar da mevcut” diye konuştu. Keçiören Belediyesi’nin merkez bünyesinde başlatacağı yeni bir hizmetin müjdesini de veren Başkan Ak, “Merkezin içerisinde belediye hizmet birimleri olacak. Böylece sizler işlemlerinizi belediyeye gelmeden yapabilecek, zamandan kazanacaksınız” bilgisini paylaştı.

5 YILDA HER ŞEY DEĞİŞECEK

Ovacık Mahallesi’nin gecekondu bölgesi kimliğinden sıyrılıp yeni yapılaşmaların olacağı bir bölgeye dönüşeceğini vurgulayan Mustafa Ak, “Burada yoğun bir çalışma var. Yol çalışmaları yapılacak, altyapı ve üstyapı hizmetlerini tamamlayacağız. 5 yıl içerisinde burası çok gelişmiş olacak. Bu hizmetleri sizin için yapıyoruz. Hepinizin yaklaşmakta olan Kadir Gecesini kutluyorum. Allah’a emanet olun” diyerek sözlerini tamamladı.

Yemeğe Keçiören’in kardeş belediyeleri olan Sudan Hartum’un Belediye Başkanı Ömer Ahmet İbrahim Nimir ile Bosna Hersek Gorajde’nin Belediye Başkanı Mahammed Ramoviç de katıldı. İftarın ardından Başkan Ak vatandaşlarla birlikte Mevlana Kültür, Kongre ve Spor Merkezi’ni gezerek incelemelerde bulundu.


ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA/KEÇİÖREN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90