KEREM ALIŞIK`TAN ``SONGÜL ÖDEN``AÇIKLAMASI

Ünlü Sanatçı Kerem alışık`tan 12 Aralık Cumartesi Bugün Gazetesi?nde yayınlanan ?Songül Öden?e ikinci şiddet vakası; Ünlü çiftten ?şiddetli? ayrılık? başlıklı haber ile ilgili ?zorunlu? açıklama geldi.

Magazin 12.12.2015 18:11:34 0
KEREM ALIŞIK`TAN ``SONGÜL ÖDEN``AÇIKLAMASI

Ünlü Sanatçı Kerem alışık'tan 12 Aralık Cumartesi Bugün Gazetesi’nde yayınlanan “Songül Öden’e ikinci şiddet vakası; Ünlü çiftten “şiddetli” ayrılık” başlıklı haber ile ilgili “zorunlu” açıklama geldi.

Kerem Alışık'tan Gelen yazılı açıklama şöyle:

''12 Aralık Cumartesi Bugün Gazetesi’nde yayınlanan “Songül Öden’e ikinci şiddet vakası; Ünlü çiftten “şiddetli” ayrılık” başlıklı haber ile ilgili “zorunlu” açıklama;

İnsanın hiçbir günahı, hiçbir suçu olmadan kendini savunmak için açıklama yapmak durumunda kalması ne kadar acı ve üzücü... Bu kadar insaftan yoksunca zinhar gerçeği yansıtmayan asla doğruluk payı bulunmayan bir haberi yayınlamak böyle bir iftira bir karalama ile bizi yüz yüze bırakmak hangi mesleki sorumluluğun, hangi vicdanın ürünüdür… Songül ve ben hiç ayrılmadık ve aramızda en ufak bir problemimiz yoktur... Şiddetli bir aşk yaşamanın dışında şiddet sözcüğü ve şiddet eylemi bizim ilişkimizin içine hiç girmemiştir, giremez... Bize son derece uzaktır… Yapılan haber asla ve kata doğru değildir... Böyle mesnetsiz, gerçek dışı, onur kırıcı ve esef verici haberi yapanları kınıyor, Allah’a havale ediyorum.

Saygılarımla,

Kerem Alışık''

Sanatçı Songül Öden ise Resmi Twiter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

''Kadına şiddet, hassasiyetle üzerinde çalıştığım ve durdurulması için yardımcı olmaya çabaladığım bir konu..

Uzun süredir sosyal çalışmalar da yaptığım bu konu üzerinden, özel hayatıma ve ilişkime dair yalan, asılsız ve gerçek dışı içerik taşıyan “Şiddetli Ayrılık” başlıklı haberi yayınlayan Bugün gazetesini ve hiçbir dayanak göstermeden, soruşturmadan haberi hazırlayan muhabiri kınıyorum. 

Asılsız bu haberle ilgili yasal işlemlere başlayacağımı bildirir ve gerek sosyal medyanın gerek yazılı basının bu habere itibar etmemesini rica ederim.

Songül Öden.''

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30