Kiğılı enflasyonla mücadeleye destek veriyor!

Türkiye?de moda perakendeciliği sektörünün öncü kuruluşlarından olan Kiğılı, hazır giyim sektörünün gelişmesi için desteklerine devam ediyor. Kiğılı, Enflasyonla Topyekün Mücadele programı dahilinde tüm indirimlerine ek 10 indirim sunuyor.

Ekonomi 10.10.2018 19:02:10 0
 Kiğılı enflasyonla mücadeleye destek veriyor!

Türkiye’de moda perakendeciliği sektörünün öncü kuruluşlarından olan Kiğılı, hazır giyim sektörünün gelişmesi için desteklerine devam ediyor. Kiğılı, Enflasyonla Topyekün Mücadele programı dahilinde tüm indirimlerine ek 10 indirim sunuyor.

 

 

Günümüz hazır giyim sektörünün oluşmasına çok büyük katkı sağlamış markalardan biri olan Kiğılı, perakende sektörünü güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Sektörün gelişmesi için yaptığı kampanyalarla yüksek kaliteli ürünleri ulaşılabilir fiyatlarla sunan Kiğılı, 40 indirime ek olarak sunduğu 10 indirim ile enflasyonla mücadeleye de destek oluyor. Enflasyonla Mücadeleye Destek Kampanyası, mağazaların yanı sıra kigili.com ve abdullah.kigili.com‘da da geçerli olacak.

 

Enflasyonla mücadelede biz de varız!

 

Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem. “ Enflasyonun en çok etkilediği sektörlerden biri olan perakende sektörünün hız kesmeden büyümeye devam etmesi için elimizden gelen tüm katkıları sağlayacağız. Bu yolda, kar marjlarımızdan fedakarlık etmeyi sürdüreceğiz. Bizim hedefimiz modayı ve kaliteyi ulaşılabilir fiyatlarla herkese sunabilmek. Enflasyonla mücadeleye verdiğimiz destek kapsamında tüm Kiğılı ve Abdullah Kiğılı Exclusive Cut mağazalarımızda geçerli olmak üzere, tüm indirimlere ek olarak 10 indirim sunacağız.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8988,1%2,06
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,04% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2296,12% 0,83
  • Ç. ALTIN

    3841,94% -0,33