Kılıççıoğlu`ndan Mersin Baro Başkanı?na ?tebrik? ziyareti

DAĞ-SA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve turizmci sanayici işadamı Sabahattin Kılıççıoğlu, Mersin Baro Başkanlığı`na seçilen Ali Er ve yönetim kurulu üyelerine ?hayırlı olsun? ziyaretinde bulundu.

9.11.2016 07:49:58 0
Kılıççıoğlu`ndan Mersin  Baro Başkanı?na ?tebrik? ziyareti

DAĞ-SA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve turizmci sanayici işadamı Sabahattin Kılıççıoğlu, Mersin Baro Başkanlığı'na seçilen Ali Er ve yönetim kurulu üyelerine “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

İş adamı Kılıççıoğlu, Mersin Baro Başkanlığı'na seçilen Ali Er’i ziyaret etti, “hayırlı olsun” dileğini iletti.

DAĞ-SA olarak kentte gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. Kılıççıoğlu, ekonominin Mersin'de işleyişinden de kısa dipnotlar verdi.

Kılıççıoğlu, "Mersin Barosu’nun Olağan Genel Kurulu’nda Baro Başkanı olarak seçilen Avukat Ali Er'e yeni görevinde başarılar diliyorum. Baro Başkanı Ali Er'in görevini layıkıyla ve başarıyla yürüteceğinden eminiz. Tekrar kendisini ve yönetim kurulunu kutluyoruz" dedi.

"DAVAMIZ MERSİN’E HİZMET ETMEK”

Amaçlarının Mersin'e hizmet etmek olduğunu anlatan Kılıççıoğlu, "Davamız Mersin’e hizmet etmek. Bu anlamda başkanlık görevine seçilen Ali Er ve yönetim kurulu üyeleriyle, birlik ve beraberlik içerisinde işbirliğimizi devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

Mersin Baro Başkanı Ali Er ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Hep beraber birlik ve beraberlik içerisinde çalışma azmi ve kararlılığında olacağız. Meslektaşlarımız tarafından bana ve çalışma arkadaşlarıma, baroya ve kente hizmet etme görevi verildi. Çalışma arkadaşlarımla birlikte bu güven ve onura layık olmak için yoğun çalışma içerisinde olacağız” dedi.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88