Kılıçdaroğlu Sarıgül ile kahvaltıda buluştu.

CHP üyesi olduktan sonra CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olacağı bildirilen Sarıgül CHP İstanbul İl Başkan Oğuz Kaan salıcı ile birlikte İstanbul'dan Ankara'ya geldi.

Siyaset 2.11.2013 14:28:14 0
Kılıçdaroğlu Sarıgül ile kahvaltıda buluştu.

CHP üyesi olduktan sonra CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olacağı bildirilen Sarıgül CHP İstanbul İl Başkan Oğuz Kaan salıcı ile birlikte İstanbul’dan Ankara’ya geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu Sarıgül ve Salıcı ile Marrıot Otel’de kahvaltı etti.

Kahvaltı, basın mensuplarına kapalı yapıldı.

Parti Meclisinin yarın gerçekleştirilecek toplantısında, Sarıgül`ün partiye üyeliğinin görüşüleceği öğrenildi.

CHP üyesi olduktan sonra partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olacağı bildirilen Sarıgül, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile Ankara`daki buluşmasının ardından İstanbul`a döndü.

Atatürk Havaalanı`nda gazetecilere açıklama yapan Sarıgül, "Ülkemiz için hayırlı bir gündü. Güzel bir gündü. Bu görüşmemiz, ülkemiz ve bütün yurttaşlarımız için inşallah hayırlı ve uğurlu olur" dedi.

Sarıgül, bir gazetecinin "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir sonraki aşama görüşüldü mü?" sorusu üzerine, "Çok güzel ve çok verimli bir sohbetimiz oldu. Çok güzel bir şekilde Türkiye`nin ve İstanbul`un sorunlarını dertleştik ve sohbet ettik. Ülkemiz için, bütün yurttaşlarımız için, inşallah bugün çok güzel bir gün olsun. Çok hayırlı bir gün olsun" diye konuştu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10178,46%-0,86
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,74% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2401,73% -0,30
  • Ç. ALTIN

    3880,31% -0,35