KİM MİLYONER OLMAK İSTER YARIŞMASINDA ŞAŞIRTAN YARIŞMACI

ATV Televizyonunda yayınlanan ve Mardinli Ünlü sunucu Murat Yıldırım`ın sunuculuğunu başarıyla yürüttüğü Kim Milyoner Olmak İster yarışması ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Son bölümde Ankara Bilkent Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve

Gündem 25.12.2018 18:02:24 0
KİM MİLYONER OLMAK İSTER YARIŞMASINDA ŞAŞIRTAN YARIŞMACI

ATV Televizyonunda yayınlanan ve Mardinli Ünlü sunucu Murat Yıldırım'ın  sunuculuğunu başarıyla yürüttüğü Kim Milyoner Olmak İster yarışması ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Son bölümde Ankara Bilkent Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü mezunu Duygu Sarı Ak'ın ilk soruda elenmesi herkesi şaşkına çevirdi.

 

Ankara Bilkent Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü mezunu ve Fransa 'da Avrupa Moleküler Biyoloji laboratuvarında Doktorasını yapan Duygu Sarı Ak isimli yarışmacı katıldığı  Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmada sunucu Murat Yıldırım'ın kendisine yönelttiği ilk soru olan  , "Dışarıdan yiyecek ve içecek getirmek yasaktır" uyarısıyla karşılaşıyorsanız muhtemelen nerede sinizdir? sorusu yöneltildi.

 

Soru da şıklar arasında ;

A-Uzay İstasyonu

B-Öğrenci Evi

C-Oto Sanayi Sitesi

D-Çay Evi  

olan  ilk soruya    herkesi şaşkına çeviren bir cevap verererk A şıkkı olan "Uzay istasyonu" yanıtını verdi.

 

İlk soruda elenmenin şaşkınlığını yaşayan 28 Yaşındaki Duygu Sarı Ak,Kendi gibi sunucu Murat Yıldırım'ı da hayal kırıklığına uğratmış ve Yarışmanın sunucusu Murat Yıldırım da "Naptınız! Heyecan... Soruyu bir daha okuyabilir misiniz? Sağlık olsun" ifadelerini kullanmasına neden oldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 

  •  
  •  

23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88