KİMİ YÖNETİCİ VATANDAŞTAN KAÇAR,KİMİ Sİ DE KUCAK AÇAR...

Mardin`in Midyat ilçesi Kaymakamı Hüseyin Tekin Vatandaşın sorunlarına çözüm olmak için özel olarak açtığı Sosyal medya hesabından vatandaşlara seslenerek;``Vatandaşlarımızın sesine kulak vermek ve taleplerini dinlemek için bu sosyal medya hesabını açmış

Gündem 17.04.2018 11:26:47 0
KİMİ YÖNETİCİ VATANDAŞTAN KAÇAR,KİMİ Sİ DE KUCAK AÇAR...

Mardin'in Midyat ilçesi Kaymakamı Hüseyin Tekin Vatandaşın sorunlarına çözüm olmak için özel olarak açtığı Sosyal medya hesabından  vatandaşlara seslenerek;''Vatandaşlarımızın sesine kulak vermek ve taleplerini dinlemek için bu sosyal medya hesabını açmış bulunmaktayım. İstek ve şikâyetlerinizi buradan bizzat bana iletebilirsiniz.''Dedi

 

 

Mardin'de vatandaşların randevu taleplerine ve görüşme arayışlarına kapılarını kapatanlar da var,Midyat Kaymakamı Hüseyin Tekin gibi kucak açan da var. 

 

Midyat ilçe Kaymakamı Hüseyin Tekin sosyal medya hesabından Cep telefonunu yayınlayarak vatandaşların sorunlarını ve şikayetlerini iletmeleri çağrısını yapmasının ardından bu kez sosyal medya hesabı açarak buradan vatandaşlaraın sorunlarını iletmelerini istedi.

 

Kaymakam Hüseyin Tekin açtığı sosyal Medya hesabında şunları yazdı:Midyat insanının samimiyeti, vatanseverliği ve sıcakkalınlığından ötürü güzel ilçemizin halkına teşekkür ederim. Midyat Kaymakamı olarak değerli Midyat halkımızın arz ve taleplerini karşılamak için durmadan çalışıyoruz. Güzel midyatımızın gelişimi için Makamımıza gelmekte zorlanan veya gelme imkanı olmayan vatandaşlarımızın sesine kulak vermek ve taleplerini dinlemek için bu sosyal medya hesabını açmış bulunmaktayım. İstek ve şikâyetlerinizi buradan bizzat bana iletebilirsiniz.''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00