KIŞ AYLARINI YAZLIKLARINDA GEÇİRMEK İSTEYENLERE KOÇTAŞ’TAN ÖNERİLER

Koçtaş, salgın sürecinden dolayı kış aylarını da yazlık evlerinde geçirmek isteyenlere öneriler sunuyor.

Yaşam 26.11.2020 14:47:00 0
KIŞ AYLARINI YAZLIKLARINDA GEÇİRMEK İSTEYENLERE KOÇTAŞ’TAN ÖNERİLER

Koçtaş, salgın sürecinden dolayı kış aylarını da yazlık evlerinde geçirmek isteyenlere öneriler sunuyor. Yazlık evlerin ısınma, ısı izolasyonu, ısıyı koruyan perde ve halı kullanımı ve küçük tadilatlarla ilgili tüm ihtiyaçlar ve öneriler Koçtaş mağazalarında, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasında…

 

Yaşam alanları için tüm ihtiyaçları tek adreste buluşturan Koçtaş, 4 mevsimi yazlık evlerinde geçirmek isteyenlere yüzlerce ürün seçeneğini ve çözüm önerilerini bir arada sunuyor.

 

Kış aylarını da yazlık konutlarında geçirmek isteyenler ısınmak için doğal gazın yanı sıra klima ya da elektrikli ısıtıcılar gibi alternatiflerden de yaralanabilir. Yazlık evlerde hâlihazırda kullanılan kombi ve klimaların bakımlarını yaptırmak büyük önem taşıyor. Kombi, radyatör ve klima bakımı sayesinde daha az enerji harcayarak ısınmak mümkün…

 

Koçtaş uzmanları, ısınma ihtiyacını tasarruflu bir şekilde karşılamak ve bütçelerini zorlamadan kış aylarını yazlıklarında geçirmek isteyenlere öncelikli olarak ısı izolasyonu yaptırmalarını tavsiye ediyor. Dış cephe duvar yalıtımı, yağmur, kar gibi dış etkenlerin büyük oranda konuta ulaşmasını engelleyerek demirlerin paslanmasının ve duvarlarda rutubet, küf, siyah leke ya da mantar oluşumunun önüne geçiyor. Ayrıca pencere, kapı aralarından ve altlarından soğuk havanın içeri girmesini engellemek için özel bantlardan da yararlanılabilir.

 

Her ne kadar dekoratif yönleriyle öne çıksa da halı ve perdeler de ısıyı koruma konusunda büyük önem taşıyor. Koçtaş uzmanları genellikle ince kilimlerin ve perdelerin tercih edildiği yazlık konutlarda kış aylarına uygun kalınlıkta perde ve halı kullanılmasını öneriyor. Yazlık evleri, kış aylarına hazırlarken kapanmayan mutfak dolabının kapağı veya damlatan musluk gibi küçük tadilat işleri de tamamlanabilir.

 

Yazlık evlerini kış aylarına hazırlamak isteyenler aradıkları tüm ürün ve çözüm önerileri için Koçtaş mağazaları, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasını ziyaret edebilir.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


25.1° / 13°
  • BIST 100

    9679,8%-1,37
  • DOLAR

    32,42% 0,04
  • EURO

    34,43% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2486,70% 0,16
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00