KISITLAMA GÜNLERİNDE MAMAK BELEDİYESİ EKİPLERİ VATANDAŞLARIN İMDADINA HIZIR GİBİ YETİŞİYOR

Mamak Belediyesi sokağa çıkma yasağında Mamaklı vatandaşların mağdur olmaması için büyük bir özveriyle çalışmaya devam ediyor.

27.12.2020 12:34:00 0
KISITLAMA GÜNLERİNDE MAMAK BELEDİYESİ EKİPLERİ VATANDAŞLARIN İMDADINA HIZIR GİBİ YETİŞİYOR

Mamak Belediyesi sokağa çıkma yasağında Mamaklı vatandaşların mağdur olmaması için büyük bir özveriyle çalışmaya devam ediyor. Özellikle sokağa çıkma yasağında vatandaşların imdadına yetişen belediye ekipleri, bu kez Küçükkayaş mahallesi’nde elektrik sigortası atan Havva Aktaş’ın eli kolu oldu. Kısıtlamaların belediye hizmetlerine engel olmadığını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Güçlü dayanışma kültürümüz ile bu süreci daha kolay atlatacağız inşallah. Biz Mamak’ta yaşayan herkesin her zaman emrindeyiz ve her zaman olduğu gibi bu zorlu süreçte de görevimizin başında, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Koronavirüs (Covid 19) ile her alanda mücadele eden Mamak Belediyesi, insan odaklı hizmetlerini de aksatmadan sürdürüyor.  İki çocuğuyla birlikte yaşayan Havva Aktaş’ın elektrik sigortası atınca, kombisi yanmayınca soğukta çaresiz kalan kadı,  Mamak Belediyesi Çözüm Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. Sorunun hızlı bir şekilde çözülmesi için Mamak Belediyesi Acil Müdahale Ekibine talimat verildi. Ekipler virüse karşı gerekli tedbirleri alarak hemen tamirata başladı ve elektrik sigortasını tamir etti. Çalışmalar sonrası mutluluğu gözlerinden okunan kadın, başta Mamak Belediye Başkanı Murat Köse olmak üzere tüm ekibe teşekkür ederek “bu günde beni yalnız bırakmadığınız için hepinizden Allah razı olsun” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,50% -0,11
  • EURO

    34,92% 0,44
  • GRAM ALTIN

    2434,89% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04