Kızıltepe Belediye Başkanı Yılmaz bir ailenin iftar sofrasına konuk oldu

Kızıltepe Belediyesi Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, iftarını misafir olduğu 10 kişilik bir ailenin evinde açtı.

Mardin 16.05.2019 10:17:02 0
Kızıltepe Belediye Başkanı Yılmaz bir ailenin iftar sofrasına konuk oldu

Kızıltepe Belediyesi Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, iftarını misafir olduğu 10 kişilik bir ailenin evinde açtı.

 

Kızıltepe Belediyesi Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz beraberinde Kızıltepe Belediyesi  başkan Yardımcısı Turgay Timur, Belediye Meclis Üyeleri ile Kızıltepe’nin Turgut Özal Mahallesi’nde ikamet eden 10 kişilik bir aileye misafir oldu. Başkan Yılmaz ve meclis üyeleri, iftarı Süer ailesi ile birlikte yer sofrasında açtı. Ailenin küçük çocukları ve aile fertleriyle birlikte iftarını açan Yılmaz, iftar yemeğinden sonra aile fertleriyle uzun süre sohbet etti.

 

Yılmaz, Ramazan ayı boyunca ailelerle birlikte iftarlarını açtıklarını ifade ederek, halkla birlikte her gün farklı bir mahallede evlere konuk olduklarını söyledi. İftar programlarının devam edeceğini de sözlerine ekleyen Yılmaz, “Her gün insanlarımızın iftar sofralarına konuk oluyoruz. Biz bir aileyiz. Birbirimizin sevinçlerini, hüzünlerini, suyunu, yemeğini paylaşabilmeliyiz. Halkımızın çıkardığı ses olacağız. Her mahalleye, her sokağa gideceğiz. Herkesi dinleyeceğiz ve birlikte şehrimizi yöneteceğiz. Bugün de Süer ailesine konuk olduk. Misafirperverliklerinden dolayı ailemize teşekkür ederiz. İftarımızı açtık. Ramazan ayından sonra da ziyaretlerimiz devam edecek” dedi.

 

Yılmaz,  iftardan sonra ailenin küçük çocuklarıyla da ilgilenerek, uzun süre sohbet etti. Yılmaz ve belediye meclis üyeleri, Kızıltepe ilçesinde taziye ziyaretlerine katıldı.

 

 

Artuklu Haber Ajansı-Mardin/Kızıltepe

 

 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00