Kızıltepe Belediyesi istinat duvarına sarmaşık fideleri dikildi

Kızıltepe Belediyesi hizmet binası istinat duvarlarının çevresinin görünümünü değiştirmek için sarmaşık fideleri dikildi.

Mardin 7.05.2019 11:32:30 0
Kızıltepe Belediyesi  istinat duvarına sarmaşık fideleri dikildi

Kızıltepe Belediyesi hizmet binası istinat duvarlarının çevresinin görünümünü değiştirmek için sarmaşık fideleri dikildi.

 

Kızıltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile belediyenin Ekoloji ve Trafik Komisyonu ile birlikte, belediye hizmet binası istinat duvarının etrafına sarmaşık fideleri dikti. Kızıltepe Belediye Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Figen Altındağ ile belediye meclis üyeleri, belediye çalışanlarıyla birlikte fidan fideleri dikimini gerçekleştirdi.

 

Burada kısa bir açıklama yapan Kızıltepe Belediye  Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz, belediyenin daha güzel, temiz ve bakımlı görünmesi amacıyla belediye duvarının etrafına sarmaşık fideleri diktiklerini söyleyerek, “Belediyeye geldiğimizde ilk işimiz belediye binası önündeki duvarları yıkmak oldu. Şimdide belediye binamızın etrafında bulunan duvarların görüntüsünü diktiğimiz sarmaşık fideleriyle daha güzel bir görünüme sahip olmasını sağlıyoruz. Binanın tüm etrafını saracak şekilde 4 çeşit sarmaşık fidelerini dikiyoruz. Bizler kentimizin yeşil zenginliğini arttırmayı planlıyoruz. Önümüzdeki süreçlerde bunu tüm kente yayacağız” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 

 

 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00