Kızıltepe Belediyesi su taşkınları için seferber oldu

Mardin`in Kızıltepe ilçesinde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan yağışlar su taşkınlarına neden oldu. Yağmur suları nedeniyle birçok ev ve işyerini su bastı.

Mardin 4.05.2019 11:47:49 0
Kızıltepe Belediyesi su taşkınları için seferber oldu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan yağışlar su taşkınlarına neden oldu. Yağmur suları nedeniyle birçok ev ve işyerini su bastı. 

 

Yağmur sularının neden olduğu su taşkınlarında birçok vatandaş mağdur oldu. Yağmur suyu taşkınlarından zarar gören vatandaşların yardımına Kızıltepe Belediyesi Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz ve Belediye Meclis Üyeleri koştu. Gece geç saatlere kadar yağmur sularından zarar gören esnaf ve vatandaşların yanında duran Eşbaşkan Yılmaz ve Belediye Meclis Üyeleri, belediye ekipleriyle birlikte esnaflara ve vatandaşlara birebir destekte bulundu.

 

Kızıltepe Belediyesi Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz ve Belediye Meclis Üyeleri, Kızıltepe ilçesinde etkili olan yağışlar nedeniyle ev ve işyerleri su altında kalan vatandaşlar için seferber oldu. 

 

Başkan Yılmaz, sular altında kalan esnafların iş yerlerine girerek incelemelerde bulunurken, belediye ekipleri de su tahliyesini gerçekleştirdi. Eşbaşkan Yılmaz, vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için gerekli tüm girişimleri yaptıklarını ifade ederek, belediye ve halkla birlikte tüm engellerin üstesinden geleceklerini söyledi. Yılmaz, her zaman vatandaşların ve esnafların yanında olacaklarını yineleyerek, yağmur suyundan zarar gören tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19