Kızıltepe Belediyesinden Corona Virüsü?ne Karşı Dezenfekte Çalışması

Kızıltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Corona Virüsü?ne karşı önlem almak amacıyla Sağlık Bakanlığı onaylı dezenfektan ile ilçenin dört bir yanında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Mardin 19.03.2020 15:14:56 0
Kızıltepe Belediyesinden Corona Virüsü?ne Karşı Dezenfekte Çalışması

Kızıltepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Corona Virüsü’ne karşı önlem almak amacıyla Sağlık Bakanlığı onaylı dezenfektan ile ilçenin dört bir yanında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

 

Kaymakam/Belediye Başkan’ı V. Hüseyin Çam’ın talimatları doğrultusunda alınmaya başlanan önlemler, titizlikle gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda; ilçede bulunan tüm camilerde dezenfekte çalışmaları yapılarak, hastalığın önüne geçilmeye çalışılıyor. Tüm resmi kurumlarda, okullarda, toplu ulaşım taşıma araçları ve toplu kullanım alanlarında da dezenfekte çalışmaları devam ediyor.

 

Vatandaşlarımızın sağlığı bizim için önemli diyen Kaymakam/Belediye Başkan’ı V. Hüseyin Çam: “Cuma namazında vatandaşlarımızla dolup taşacak olan camilerimizde sağlıklı ve huzur içinde ibadet edilmesini sağlamak amacıyla bakteri ve mikroorganizmalara yönelik ekiplerimiz tarafından dezenfeksiyon çalışması yapıldı. Çocuklarımızın eğitim gördüğü okullarda, toplu kullanım alanlarında, toplu ulaşım taşıma araçları ve tüm resmi kurumlarda ise çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,25% 0,11
  • EURO

    34,76% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2456,18% 0,98
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88