Kızıltepe Belediyesinden ?İzinsiz Kazı? Duyurusu

Kızıltepe Belediyesi yazılı basın açıklaması yaparak,Mardin Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi?nin Kızıltepe ilçe merkezinde yer altına alınan elektrik hatları için gerçekleştirilen çalışmalar ve kazı hakkında yazılı basın açıklaması yaptı.

Mardin 11.09.2019 11:33:26 0
Kızıltepe Belediyesinden ?İzinsiz Kazı? Duyurusu

Kızıltepe Belediyesi yazılı basın açıklaması yaparak,Mardin Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nin Kızıltepe ilçe merkezinde yer altına alınan elektrik hatları için gerçekleştirilen çalışmalar ve kazı hakkında yazılı basın açıklaması yaptı.

 

Kızıltepe Belediyesi tarafınan yapılan yazılı basın açıklaması şöyle;

 

 

''Mardin Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nin Kızıltepe ilçe merkezinde yer altına alınan elektrik hatları için yüklenici firma olan Demiryürek Elektrik İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından Mardin Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi Uygulama Yönetmenliği hükümleri doğrultusunda yapılan kazılara yönelik alınmış geçici kazı ruhsatı süresi sona ermiştir. İlçemiz belediyesi yetki ve sorumluluğunda bulanan cadde zeminlerinde yapılan kazı çalışmaları sonucunda caddelerde bozulmalara neden olunmuş ve zeminlerde üst yüzey kaplamalarının işin tekniğine uygun şekilde eski haline getirilmediği tespit edilmiştir.

 

 

Bugünden itibaren gerek süresi sona eren geçici kazı ruhsat kapsamında yapılan kazılarla ilgili olarak üst kaplamanın ilgili mevzuat gereğince usulüne uygun olarak yapılmaması gerekse de kazı çalışmaları ruhsatı olmadan kazı yapılması durumunda ilgili mevzuat çerçevesinde gerekli yasal yollara başvuracağımızı tüm kamuoyunu saygıyla duyurulur.''Denildi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04