Kızıltepe`de Yol yapım çalışmaları devam ediyor

Kızıltepe Belediye Eş başkanı İsmail Ası, belediye icra birimleri tarafından kentin değişik bölgelerinde sürdürdüğü yol yapım çalışmalarını denetledi. Belediye Eş Başkanı İsmail Ası, Belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte çalışma sahalar

Mardin 8.12.2015 21:54:41 0
Kızıltepe`de Yol yapım çalışmaları devam ediyor

Kızıltepe Belediye Eş başkanı İsmail Ası, belediye icra birimleri tarafından kentin değişik bölgelerinde sürdürdüğü yol yapım çalışmalarını denetledi.
Belediye Eş Başkanı İsmail Ası, Belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte çalışma sahalarını denetledi. 
Toki, Ersoylu Mahallesi ve Bahçelievler mahallelerinde gerçekleştirdiği yol açma, kilitli parke döşeme çalışmaları denetleyen Eş Başkan Asi,” Yol açma ve kilitli parke çalışmalarına devam ediyoruz. Halkımızla birlikte çalışıyoruz, üretiyoruz. Onların fikirleri, onların çabası, emeği de bizim için önemlidir. Özellikle çalışma yürüttüğümüz yerde halkımızla, yerelde bulunan meclislerimizle, muhtarlarımızla da ortaklaşıyoruz. Onların da fikirlerini, düşüncelerini, denetimini talep ediyoruz. Tüm bunlarla üretiyoruz. Tek başına teknik bir mesele olarak bakmıyoruz. Sonuçta bu hizmetlerin hepsi halk için. Olması gereken de halkın düşüncesi ve emeğinin de içinde olması. Bunlara da özen göstererek halkımızla birlikte hizmetlerimizi devam ettiriyoruz” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


32.3° / 20.7°
  • BIST 100

    9745,5%-0,85
  • DOLAR

    34,18% 0,13
  • EURO

    38,07% -0,43
  • GRAM ALTIN

    2925,68% -0,25
  • Ç. ALTIN

    4867,96% 0,00