Kızıltepe?de yol yapım çalışmaları hızlandırıldı

Kızıltepe ilçesinde ulaşımı sağlayan yolların tahrip olması ve kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle yeniden dizayn edilen yollara kilitli parke taşı döşeniyor.

Mardin 19.05.2019 10:33:37 0
Kızıltepe?de yol yapım çalışmaları hızlandırıldı

Kızıltepe ilçesinde ulaşımı sağlayan yolların tahrip olması ve kullanılamaz hale gelmesi nedeniyle yeniden dizayn edilen yollara kilitli parke taşı döşeniyor.

 

Mardin’in en büyük ilçesi Kızıltepe ilçesinde  elektrik ve doğalgaz şebekesinin yer altına alınması nedeniyle ilçenin yol ağı adeta çökmüş durumda. Kızıltepe Belediyesi, ilçenin yol ağında yaşanan hezimeti düzeltmek için yol yapım çalışmalarına hız verdi. İlçede bozulan ve tahrip olan birçok cadde ve sokakta kilitli parke taşı döşemeye başlayan Kızıltepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin Yenimahalle’de başlattıkları kilitli parke taşı döşemeleri devam ediyor.

 

Kızıltepe Belediyesi Başkanı Nilüfer Elik Yılmaz ve Belediye Meclis Üyeleri, yol çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yılmaz, Fen İşleri Müdürü Hasan Karaaslan’dan yol yapım çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Yılmaz, yol çalışmalarının hızlandırılması talimatını vererek, bir an önce mahallede kilitli parke taşı döşemelerinin bitirilerek halkın hizmetine sunulmasını istedi.

 

Başkan Yılmaz, ilçede bozulan ve tahrip olan yol bırakmayacaklarını söyleyerek, belediye ekiplerinin her mahalleye girerek çalışma yapacaklarını ifade etti.

Başkan Yılmaz, halkın biraz daha sabırlı olmasını da isteyerek, “Aynı anda her sokağa ulaşmamız imkânsız. Ancak bizler hizmetin her sokağa ulaştırılması için var gücümüzle elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hiçbir vatandaşın hizmet konusunda şüphesi olmamalı. Biz daha önce de yaptık, şimdi de daha fazlasını yapacağız. Hizmetsiz bırakılan şehrimize sahip çıkacağız. Bu dönemde belediye hizmetinin nasıl olacağını hep birlikte göstereceğiz. Yol çalışmalarının hızlandırılmasını ifade etti. Ekiplerimiz şu an Yenimahalle’de çalışmalarını sürdürüyor. Daha sonra başka bir mahallelerde çalışmalar devam edecek” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19