Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam 6 bin Öğrencinin Yüzünü Güldürdü

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam`ın talimatları doğrultusunda Kızıltepe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı iş birliği ile ilçede eğitim gören 6 bin öğrenciye kışlık kıyafet, ayakkabı ve kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı.

Mardin 19.01.2020 14:00:20 0
Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam 6 bin Öğrencinin Yüzünü Güldürdü

Kızıltepe Kaymakamı ve  Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam'ın talimatları doğrultusunda Kızıltepe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı iş birliği ile ilçede eğitim gören 6 bin öğrenciye kışlık kıyafet, ayakkabı ve kırtasiye malzemesi yardımı yapıldı.

 

İş adamlarının da desteğiyle ilçede 6 bin öğrenciye kışlık kıyafet, ayakkabı ve kırtasiye malzemesi dağıtıldı. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çam ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aslan bu kapsamda İpekyolu İlkokulu'nda öğrencilere hediyelerini verdi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Çam, ilçedeki öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak için hayırsever vatandaşların da desteği ile çocuklara çeşitli giyim malzemesi dağıttıklarını söyledi.

 

Çam: “İlçemizde hanelerin ekonomik gelirlerinin düşük seviyede olması özellikle çocuklarımızın kendi akranları arasında kendilerini olumsuz noktada hissetmemeleri bağlamında belediye ve kaymakamlığımız olarak firma ve hayırsever vatandaşlardan destek alarak çocuklarımızın bu ihtiyaçlarını giderebilme gayreti içerisindeyiz. Şuana kadar toplamda 6 bin öğrencimize giyim malzemesi, ayakkabı, kışlık kıyafet gibi hususlarda yardımcı olduk. Özellikle hayırsever vatandaşlarımıza, elini taşın altına koyan iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmak, onların yüzünde bir gülümsemeye sebebiyet vermek bizim için çok ama çok değerli. Bu çocukların geleceği bu ülkenin geleceği demek. Bizim 75 bin öğrencimiz var. Hedefimiz bunlara en iyi hizmetleri vermek." dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00