Kızıltepe Nuda Kadın Danışma Merkezi?nde biçki dikiş kursu

Kızıltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Nuda Kadın Danışma Merkezi?nde birbirinden farklı kurslara kadınlar ücretsiz olarak katılıyor.

3.11.2016 21:05:54 0
Kızıltepe Nuda Kadın Danışma Merkezi?nde biçki dikiş kursu

Kızıltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Nuda Kadın Danışma Merkezi’nde birbirinden farklı kurslara kadınlar ücretsiz olarak katılıyor.

 

Kızıltepe Belediyesi Kadın Aile Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Nuda Kadın Danışma Merkezi’nde Giyim ve Moda Tasarım Kursu ile Çocuk giyim, etek, abiye elbise yapımı, kadın giysisi ve çanta dikimi konusunda kadınlara eğitim kursları verilecek.

 

Kızıltepe Belediye Eş Başkanı Leyla Salman, Belediye başkan yardımcısı Adle Kızılay, belediye meclis üyeleri Nuda Kadın Danışma Merkezi’nde kadın kursiyerleri ziyaret etti.

 

Nuda Kadın Danışma Merkezi’nde kadınları ziyaret eden Belediye Eş Başkanı Leyla Salman,” Kurslara katılan kadınlarımız, uzman eğitimler eşliğinde yapılan çalışmalara katılıp hem boş zamanlarını değerlendiriyor, hem de meslek ediniyorlar. Giyim sektörü içinde kendi zevk ve yaşam biçimini yansıtacak giysi bulmakta zorlanan kadınların farklı talebi, biçki dikiş kurlarına ilgiyi de artırdı. Sağlıksız, ucuz ve kalitesiz giysileri tercih etmeyen kadınlar, Nuda Kadın Danışma Merkezi’nde açılan biçki dikiş kurlarına katılarak, kendilerine ve yakınlarına birbirinden güzel giysiler diyorlar”.dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04