Kızıltepe Zabıta Müdürlüğü Denetimlerini Sıklaştırdı
Kızıltepe Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle Kaldırım, fırın ve gıda üreten iş yerlerine yönelik denetimler yapıldı.
Kızıltepe Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle Kaldırım, fırın ve gıda üreten iş yerlerine yönelik denetimler yapıldı.
Kızıltepe Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri Kaldırım, fırın ve gıda maddesi üreten işletmelerin sıhhi denetimleri ve iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı kontrollerini sıklaştırdı.
Denetimler kapsamında ruhsatların yanı sıra mevcut gıda maddelerinin sağlık açısından uygunluğu da kontrol ediliyor. Kızıltepe Belediyesi Eş Başkanları Ası ve Salman, “Zabıta müdürlüğü denetimlerinin düzenli yapıldığına dikkat çekerek “Ramazan ayı başlaması ile birlikte yoğun üretimden ötürü denetimler sıklaştırılıyor. Denetimler iş yerlerine yönelik yönetmelik maddeleri kapsamında yapılıyor” dedi.
Denetimlerin iş yeri sıhhi şartları, hijyen, çalışanların durumu, gıdaların gramajları, son tüketim tarihleri kapsamında yapıldığını belirten Eş başkanlar,”Zabıta ekiplerin titizlikle yürüttüğü umumi denetimlerin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini ifade etti.
artuklu haber ajansı
-
1
ANKARA İTFAİYESİ TEŞKİLATINI GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR
-
2
GÖKHAN ÇELİK;''TURİZM'DEN ŞİKAYET ALAN İLLERİN BAŞINDA MARDİN GELİYOR''
-
3
Mardin'in Artuklu İlçesinde Büyük Asfalt Seferberliği
-
4
Çolakoğlu Metalurji Spor Kulübü’nden Madrid Büyükelçiliği’ne Anlamlı Ziyaret
-
5
Başkan Akgün Kanal 23'te 'Melisa İle Yaşama Dair' Programına Konuk Oldu
-
6
ASOF'tan Türkiye Genelinde Su Kaynakları Temizlik Hareketine Çağrı
-
7
Hilvanlı Öğrencilerin Sinema Heyecanı
-
8
DOĞAN BEKİN; “YİTZHAK KROİZER’İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK NEFRET SÖYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
-
9
KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİSİ ABD SİYAH ÇELENK BIRAKILARAK PROTESTO EDİLDİ
-
10
Aliağa’da Ücretli Otopark Uygulaması Başlıyor
-
11
Başkan Şahin Mamak'ta Öğrencilerle Fidan Dikti
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74



