Kızıltepe Belediyesinden Bayram Öncesi Temizlik Seferberliği

Kurban Bayramı öncesi “Çevre Bizim, Temizlik Hepimizin” sloganıyla kapsamlı bir temizlik kampanyası başlatan Kızıltepe Belediyesi, tüm personellerinin katılımıyla ilçe genelinde temizlik seferberliği başlattı.

Mardin 3.06.2025 16:10:00 0
Kızıltepe Belediyesinden Bayram Öncesi Temizlik Seferberliği

Kurban Bayramı öncesi “Çevre Bizim, Temizlik Hepimizin” sloganıyla kapsamlı bir temizlik kampanyası başlatan Kızıltepe Belediyesi, tüm personellerinin katılımıyla ilçe genelinde temizlik seferberliği başlattı.

Kızıltepe Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik kampanyası başlattı. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün koordinasyonunda yürütülen kampanya, “Çevre Bizim Temizlik Hepimizin” sloganıyla Kızıltepe Belediyesi hizmet binasından başladı. Kampanyaya temizlik çalışanlarının yanı sıra Kızıltepe Belediye Başkan Yardımcıları Havvas Güngör ve Halil Tarhan, belediyenin tüm birim müdürleri ile belediye personelleri katılarak destek verdi.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği temizlik çalışmasına vatandaşlar da gönüllü olarak katılarak katkı sundu. Belediye hizmet binası önünden başlayan temizlik kampanyası, Kızıltepe Otogarı, Eski Hastane Caddesi, Mardin Caddesi, Urfa Caddesi ve Özgürlük Meydanı’nda son buldu. Temizlik kampanyasının farklı mahallelerde devam edeceği belirtildi. 

Belediye Başkan Yardımcısı Havvas Güngör, belediye binası önünde yaptığı konuşmada, temiz bir çevrenin herkesin ortak sorumluluğu olduğunu belirterek, “Bayram öncesinde hemşerilerimizin daha hijyenik ve sağlıklı bir ortamda bayram geçirmeleri için tüm ekiplerimizle sahadayız. Bu dayanışma ve duyarlılık bizleri çok memnun etti” dedi.

Kızıltepe Belediyesi’nin temizlik kampanyasının bayram öncesinde ilçe genelinde devam etmesi planlanıyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

31.6° / 15.9°
  • BIST 100

    9333,42%0,61
  • DOLAR

    39,32% 0,40
  • EURO

    44,85% -0,16
  • GRAM ALTIN

    4253,88% 0,17
  • Ç. ALTIN

    6744,07% 0,00