Tarih: 23.09.2024 14:09

Kızıltepe Belediyesi’nden öğrencilere kırtasiye desteği!

Facebook Twitter Linked-in

Kızıltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde okuyan öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemeleri dağıttı. 


Sosyal belediyecilik kapsamında örnek projelere imza atan Kızıltepe Belediyesi, eğitime yönelik desteklerini sürdürüyor. Bu çerçevede Kızıltepe Belediyesi, 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde eğitimde zorluk çeken öğrencilere kırtasiye yardımı yaptı. Kızıltepe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde okuyan öğrencilere çanta ile kırtasiye yardımı yapıldı. Çanta ve kırtasiye dağıtım törenine Kızıltepe Belediyesi Başkan Vekili Vecdi Baran, Kızıltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Adile Kızılay, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Sevda Demircan Çiftçi ile belediye çalışanları katıldı. 


Hanımeli Kadın Merkezi’nde gerçekleştirilen törende, ailesi ile birlikte gelen öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldı. Okul çantasının yanı sıra kırtasiye setinin içinde ise kalem, defter, okul sulukları, kuru, sulu ve pastel boya seti gibi çeşitli malzemeler bulunuyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —