Tarih: 29.08.2024 20:19

Kızıltepe Belediyesinin 5 yıllık stratejik plan hazırlığı sürüyor

Facebook Twitter Linked-in

Kızıltepe Belediyesi’nin 2025-2029 Stratejik Plan Hazırlama Çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle toplantı yapıldı. Toplantıda, 5 yıllık dönemin stratejik planının detayları ve katılımcıların görüşleri ele alındı. 


Kızıltepe Belediyesi, 2025-2029 Stratejik Planlama Bilgilendirme toplantılarına devam ediyor. İlçe muhtarlarıyla yapılan toplantıdan sonra ilçenin sivil toplum örgütleri temsilcileri ile Kızıltepe Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya, Kızıltepe Belediyesi Başkan Vekili Vecdi Baran, Belediye Başkan Yardımcıları Adile Kızılay ve Şükrü Yıldırım, belediye birim müdürleri ve personelleri katıldı. Toplantıda, 2025-2029 dönemi stratejik planının detayları ele alındı ve katılımcıların görüşleri alındı.


Toplantının açılışını yapan Başkan Yardımcısı Şükrü Yıldırım, 2025-2029 yılları arasında yapılması planlanan yatırımlar, ilçemizin vizyonu, misyonu ve yol haritasını detaylı bir şekilde aktararak, yol haritası kapsamında önümüzdeki 5 yılda gerçekleştirilecek yatırımların öncelikleri ve stratejik hedeflerini detaylandırdı. Yıldırım, ilçenin temel sorunları olan çevre düzenlemesi, temizlik, altyapı ve imar ile kültür ve sosyal alanında yoğun bir mesai harcayacaklarını ifade ederek, sivil toplum kuruluşları ile koordineli çalışarak ilçenin tüm sorunlarının üstesinden geleceklerini söyledi. Yıldırım, burada bulunma amaçlarının hizmet olduğuna dikkat çekerek, yapılacak her öneriyi dikkate alacaklarını aktardı. Toplantıya katılan katılımcılar, Kızıltepe’nin geleceğine yön verecek stratejik adımların belirlenmesi için fikir alışverişinde bulundu. Katılımcılar, öneri ve isteklerini ileterek, temizlik, trafik ve istihdama yönelik görüşlerini dile getirdi.


Toplantının sonunda söz alan Kızıltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Şükrü Yıldırım, sivil toplum örgütlerinin talep, öneri ve şikâyetlerini dinledikleri ve not aldıklarını belirterek, çözüm önerilerini sunan herkese teşekkür etti.,

 

 

ARTUKLU HJABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —