Kızıltepe Diş Hastanesi Personellerine Yönelik Yangın Eğitimi
Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, İtfaiye Haftası dolayısıyla kamu kurum ve kuruluşlarında eğitimlerini sıklaştırdı.
Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, İtfaiye Haftası dolayısıyla kamu kurum ve kuruluşlarında eğitimlerini sıklaştırdı.
Mardin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, 25 Eylül-1 Ekim İtfaiye Haftası dolayısıyla kamu kurum ve kuruluşlar ile özel kurumlarda yangınla mücadele konusunda eğitimlerini sıklaştırdı. İtfaiye Daire Başkanlığı Kızıltepe İtfaiye Grup Amirliği Kızıltepe Diş Hastanesi amir ve personellerine yönelik yangın çeşitleri ve söndürme teknikleriyle ilgili teorik eğitim verdi. Daha sonra ekipler, hastane bahçesinde senaryo gereği çıkan bir yangını müdahale etme yöntemlerini pratik olarak anlattı. Kızıltepe Diş Hastanesi amir ve personeller de yangın söndürme tüpü ile çıkan yangına müdahale etti.
Hafta dolayısıyla resmi kurumlar ile okullarda eğitimlerin devam edeceği bildirildi.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE
-
1
Hilvanlı Öğrencilerin Sinema Heyecanı
-
2
DOĞAN BEKİN; “YİTZHAK KROİZER’İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK NEFRET SÖYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
-
3
KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİSİ ABD SİYAH ÇELENK BIRAKILARAK PROTESTO EDİLDİ
-
4
Aliağa’da Ücretli Otopark Uygulaması Başlıyor
-
5
Başkan Şahin Mamak'ta Öğrencilerle Fidan Dikti
-
6
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMENİNDEN AÇIKLAMA
-
7
TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ERGÜN ATALAY'DAN SAVAŞA VE SESSİZLİĞE KARŞI ULUSLARARASI SENDİKALARA ÇAĞRI
-
8
DİKA'dan Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Proje Yazma Eğitimi
-
9
Dişhekimleri Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çekti
-
10
ABB’NİN ÖRNEK PROJESİ HPV AŞI UYGULAMASI İÇİN YENİ BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI
-
11
Midyat’ta Orman Haftasında Fidanlar Toprakla Buluştu
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74



