Kızıltepe İlçe Kaymakamı Abdullah Şahin'den Göreve Başlama Mesajı

Cumhurbaşkanlığı Makamının 2023/388 sayılı Atama Kararnamesi ile Kızıltepe Kaymakamı görevine atanan Abdullah Şahin göreve başlayarak bir mesaj yayınladı.

Mardin 6.09.2023 12:04:00 0
Kızıltepe İlçe Kaymakamı Abdullah Şahin

Cumhurbaşkanlığı Makamının 2023/388 sayılı Atama Kararnamesi ile Kızıltepe Kaymakamı görevine atanan Abdullah Şahin göreve başlayarak bir mesaj yayınladı.

 

‘’4 Eylül 2023 tarihi itibariyle, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Kızıltepe Kaymakamı olarak atanarak görevime başladım. Ülkemizin Güneydoğu Anadolu bölgesinde müstesna bir il olan Mardin’in kıymetli bir ilçesinde görev yapacak olmak benim için büyük bir onur ve gururdur.

 

Görev sürem boyunca, vazifede bulunduğum tüm ilçelerde dürüstlükten ve disiplinden taviz vermeden, her zaman saygı ve sevgi çerçevesinde, mesai mefhumu gözetmeden, kurumlar arası birlik ve beraberliğe, istişareye, koordinasyona önem vererek çalışmaya özen gösterdim.

 

Kamu görevlilerinin temel amacı milletimize hizmet etmek ve memleketimizin refah seviyesini her daim daha da yükseltmektir. Bunu gerçekleştirirken de büyük bir özveriyle kıymetli vatandaşlarımızın ve müstesna ilçemizin ihtiyaçlarını tüm imkanlar dahilinde gerçekleştirmek bizlerin en önemli görevidir.

 

Vazifemizi yerine getirirken gösterdiğimiz ciddiyet yanında her daim vatandaşımızla iç içe olmak, onların gönüllerine dokunmak, özellikle değerli büyüklerimizle saygıyla ve kıymetli çocuklarımızla sevgiyle kucaklaşabilmek temel düsturumuz olmuştur ve böyle de devam edecektir.

 

İlçemizde yapacağımız tüm çalışmalar yanında özellikle kadın ve çocukların korunması, onlara dair projelerin oluşturulması, dar gelirli ailelerin gözetilmesi, kimsesiz yavrularımızın kimsesi olunması, devletimizin de her daim onların yanında olduğunun hissettirilmesi, sosyal devlet anlayışıyla ve büyük bir dürüstlükle bu konularda hassasiyet ve özveriyle çalışılması, devletimizin şefkat ve merhametli yanını daima kıymetli Kızıltepeli vatandaşlarımıza hissettirilmesi için büyük gayret gösterilecektir.

 

Kıymetli vatandaşlarımıza karşı yaklaşımımızda daima tevazu sahibi olmak, saygıyla ve hassasiyetle yaklaşmak, onların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmak başta benim ve beraberimde tüm çalışma arkadaşlarımızın temel amacı olacaktır.

 

Büyüklerimize evlat, yaşıtlarımıza kardeş ve küçüklerimize de ağabey olacağız. Değerli ilçemiz için hep birlikte el ele, gönülden çalışacağız.'' Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE

https://www.tccb.gov.tr/


 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19